BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, June 1, 2011

Wordless Wednesday #1


Pretty in Pink by *kayaksailor on deviantART



9 comments:

Kak Aya said...

siapakah ayah dan budak tersebut?

Isteri Encek Bard said...

Ayah menghantar ke sekolah, bergunalah ilmu bila dewasa...

Faris Adli said...

1 gambar menggambar 1000 maksud..bergantung pada siapa yang menilai

mas saari said...

budak : abg nak bunga sakura tu!
abang : sebelum ambil kena tanya kak sunah dulu...


hehehehehehee

qucachahir said...

cantek gambaer nye..
penuh kasih sayang disitu.. ;)

~Kirin Selama Perak~ said...

gambar ni style~
sangat2 menarik.
:D

Miss Ran said...

gamba ni agak seksi =P

Qaseh dalia adelia said...

sunah nak kawen haha

sergeant keroro said...

anak : mana mak?

ayah : mak tengah study kat malaysia, tengok je bunga sakura ni lau ingat pada mak.

hahaha XD

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.