BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, August 3, 2011

Geram Bebenor Rasa Bila Macam Ni...!


Geram pulak rasa.

Kenapa suka letak macam tu? Floating advertisement. Tau la ada innity. Gggrrr! Nak klik benda-benda yang ada kat sidebar kamu tu pun da susah bebenor da... Lappy saya kecik, tak sebesar lappy kamu... Jadi tolonglah consider. Da banyak kali kot saya cakap benda ni. Kena lagi ulang banyak-banyak kali. Kang jangan ada yang cakap jemu lak entri berulang-ulang. Tak ulang kang, yang baru-baru nak letak floating widget ni tak tau yang benda-benda tu semua mengganggu pembacaan entri kat blog-blog kamu. Nak klik button follow pun kadang-kadang benda lain yang keluar. Bukannya saya nak jugak benda blink-blink tu.

Ye, ade tuuu yang dulu buat entri cakap blog depa, sukati depa la. Buat ape nak buat blog ikut kehendak orang lain. Yesss, betul sikit aje kat situ. Sebab kamu kena consider jugak orang yang guna lappy skrin kecik. Kesian sebab takleh nak baca entri kamu tu. Semput dan sesak nafas jugak sebab penuh dengan widget dan iklan terapung-apung di kiri kanan. Nak orang lain masuk baca, kena consider la kehendak pembaca jugak.

Alahai, kenapa la mood jadi macam ni lak malam-malam ni. Sabar eksss sabar... Bulan puasa kan ni...tak elok rasa pelik-pelik. Yang tengah berpanas-panas kat blog tu, cool down dan istighfar sama-sama...ok? Nafsu kamu tuuu...nafsu kamu...sedar tak???

Astaghfirullahal'azim...


22 comments:

FasiHaH SupiaN said...

sabar2...syaitan mmg xde..tp nafsu ade....

Luqeem™ said...

sabar2..nafsu je semua tu..hee..

sy pun tension jgak bila ada yang buat iklan float statik dkt sidebar tu..

pilihan strusnya, tkan pangkah je.

pRiNCe said...

sunah..blog yg dimksudkan tu blog prince kew?

Tips Blogging - Entry Berada Di 1st Page Google

officially19 said...

ina pun selalu kena macam ni.kita nak baca entri dia tapi iklan tu menghalang.kalau boleh minimize kan tu okay lagi la.ini tak boleh langsung.kadang-kadang nak tekan button follow pun payah sebab ada salji and blink-blink tu.last choice ina?tekan butang pangkah tu je.

aimie amalina said...

sabar ye akak..walu pun sy x paham sebenrnye pasal ape an..heee

sergeant keroro said...

sabor sabor. huhu

aiman said...

sobar sobar.. saya tahu.. :)

cucu umie said...

relax sis..incya-Allah nty mereka fahamlh tu..

gadis melayu said...

kak sunah dh marah tue.. larikkkkkk.. ngeeeee~

NadiRah said...

hahahaha..nasib baik dia perasan...untunglah gune innity..huhu

Jalut said...

hahahha..itu lah kelebihan orang yang pakai laptop 13 or 14 inci.. hahaha.. kalau pakai notebook mesti terkandas punya..

mcm ni lah said...

ermm sabo jer ler,. lama tak bw kt sini

::contengan hati::)) said...

wahh sabar kak sabar ;)

ayanuts said...

he..he..memang menguji kesabarn kalau macam tu

Iffah Afeefah said...

nmpk tegas

pe rasienye

wakaka

Si DauN CeRi said...

gyeahh.. ta suke jugak byk widget terapung2 kat tepi2 blog.. rimasnya rasa. kadang2 sy terus tutup je tab padahal x abes loading lagi.. ngahaha

aimaniman said...

x pa sunah sakura.. kalu p blog akak x da apa yg menganggu.. di'ganggu' ngan aksi2 cun aimaniman je... jom jalan2 blog akak

siti kektus said...

haha, sabarlah kak.

mizzkechique said...

setuju...kdg2 menyusahkan kite nk bc entry.. dh la lappy kecik je.. tarik ke kanan.. ke kiri, sama gak xleh baca isi entry...

AI said...

- betullah tu...susahkan org nak bace...dari nak bace trus x jadi bace...kan kan

Sis-Lin said...

Sama la dgn sis...x suka yg terapung2 tu..huhuhuhu...

kang tak habis baca, salah komen plk kann...huhuhu

Suhaili Sarif said...

grr geram jugak
tp nasib baik
aku berpuasa hari ni!!!
maka sabar sabar!!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.