Geram Bebenor Rasa Bila Macam Ni...!

August 03, 2011


Geram pulak rasa.

Kenapa suka letak macam tu? Floating advertisement. Tau la ada innity. Gggrrr! Nak klik benda-benda yang ada kat sidebar kamu tu pun da susah bebenor da... Lappy saya kecik, tak sebesar lappy kamu... Jadi tolonglah consider. Da banyak kali kot saya cakap benda ni. Kena lagi ulang banyak-banyak kali. Kang jangan ada yang cakap jemu lak entri berulang-ulang. Tak ulang kang, yang baru-baru nak letak floating widget ni tak tau yang benda-benda tu semua mengganggu pembacaan entri kat blog-blog kamu. Nak klik button follow pun kadang-kadang benda lain yang keluar. Bukannya saya nak jugak benda blink-blink tu.

Ye, ade tuuu yang dulu buat entri cakap blog depa, sukati depa la. Buat ape nak buat blog ikut kehendak orang lain. Yesss, betul sikit aje kat situ. Sebab kamu kena consider jugak orang yang guna lappy skrin kecik. Kesian sebab takleh nak baca entri kamu tu. Semput dan sesak nafas jugak sebab penuh dengan widget dan iklan terapung-apung di kiri kanan. Nak orang lain masuk baca, kena consider la kehendak pembaca jugak.

Alahai, kenapa la mood jadi macam ni lak malam-malam ni. Sabar eksss sabar... Bulan puasa kan ni...tak elok rasa pelik-pelik. Yang tengah berpanas-panas kat blog tu, cool down dan istighfar sama-sama...ok? Nafsu kamu tuuu...nafsu kamu...sedar tak???

Astaghfirullahal'azim...

You Might Also Like

22 Comments

  1. sabar2...syaitan mmg xde..tp nafsu ade....

    ReplyDelete
  2. sabar2..nafsu je semua tu..hee..

    sy pun tension jgak bila ada yang buat iklan float statik dkt sidebar tu..

    pilihan strusnya, tkan pangkah je.

    ReplyDelete
  3. ina pun selalu kena macam ni.kita nak baca entri dia tapi iklan tu menghalang.kalau boleh minimize kan tu okay lagi la.ini tak boleh langsung.kadang-kadang nak tekan button follow pun payah sebab ada salji and blink-blink tu.last choice ina?tekan butang pangkah tu je.

    ReplyDelete
  4. sabar ye akak..walu pun sy x paham sebenrnye pasal ape an..heee

    ReplyDelete
  5. sobar sobar.. saya tahu.. :)

    ReplyDelete
  6. relax sis..incya-Allah nty mereka fahamlh tu..

    ReplyDelete
  7. kak sunah dh marah tue.. larikkkkkk.. ngeeeee~

    ReplyDelete
  8. hahahaha..nasib baik dia perasan...untunglah gune innity..huhu

    ReplyDelete
  9. hahahha..itu lah kelebihan orang yang pakai laptop 13 or 14 inci.. hahaha.. kalau pakai notebook mesti terkandas punya..

    ReplyDelete
  10. ermm sabo jer ler,. lama tak bw kt sini

    ReplyDelete
  11. he..he..memang menguji kesabarn kalau macam tu

    ReplyDelete
  12. gyeahh.. ta suke jugak byk widget terapung2 kat tepi2 blog.. rimasnya rasa. kadang2 sy terus tutup je tab padahal x abes loading lagi.. ngahaha

    ReplyDelete
  13. x pa sunah sakura.. kalu p blog akak x da apa yg menganggu.. di'ganggu' ngan aksi2 cun aimaniman je... jom jalan2 blog akak

    ReplyDelete
  14. setuju...kdg2 menyusahkan kite nk bc entry.. dh la lappy kecik je.. tarik ke kanan.. ke kiri, sama gak xleh baca isi entry...

    ReplyDelete
  15. - betullah tu...susahkan org nak bace...dari nak bace trus x jadi bace...kan kan

    ReplyDelete
  16. Sama la dgn sis...x suka yg terapung2 tu..huhuhuhu...

    kang tak habis baca, salah komen plk kann...huhuhu

    ReplyDelete
  17. grr geram jugak
    tp nasib baik
    aku berpuasa hari ni!!!
    maka sabar sabar!!

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com