BLOG ENCIK SUAMI

Monday, September 5, 2011

Ramai Yang Terasa...

the silence is broken by ~france-mute on deviantART

Mak aiii...

Maap, maap, maapppp...

Ramai yang terasa dengan entri tadi. Yesssss!!! Maksudnya memang ramai blogger yang mula hilang mood berblog dek tertelan terlalu banyak almond london, biskut suji dan batang buruk masa raya hari tu. Agaknya inilah dugaan yang paling hebat sepanjang berblog kalau ditanya pada mereka-mereka, ye dak???

Berblog secara aktif baru nak masuk setahun, tiba-tiba diduga dengan mood menghapdet yang hilang hanya kerana...kerana...keranaaaa...berayaaaaa sakannnnn! Hahahaha~ Sape-sape yang mampu bertahan sepanjang hari raya yang lepas tu memang hebakkkk ahhh (Hebakkk tak hebakkk nkooo orang berayaaa, nkooo pulak hapdet blog...! Eh, autopublish eh? Sorry, sorry...:p) Ade gak yang masa raya tu slow sikit...sikiiiiiiit jeee...then sekarang da laju balik berdesup-desup entri keluar. Yang tu pun syabas la eksss...

Psssttt, tadiiii ada sorang tu terasa jugakkk pasal dia tak update blog sejak lebih seminggu lepas... Teruuussss dia updateee! Sekali hambekkk nkoo panjang berjela-jela dia update... Haaa...kan da kata dahhh, idea banyak tuuu berlapis-lapis, tinggal nak masuk dalam blog ajeee. Cuma main antara rajin dengan malas ajeee... Hehehehe...

Sape agaknye yang update panjang berjela-jela tu??? Meh la jenguk blog beliau tu kat SANA...


22 comments:

kura said...

haa betul. skeg ni entry dah berdesup desup dah org update. tak senang tgn nk komen. heheh

atiqsalleh said...

update je.. nk updte takde idea.. huhu

NadiRah said...

kn dh agak dh...kak sunah mksudkn dia...alalalala...huhuhu

JIJI YU said...

aii tak terase pon..

aimie amalina said...

kikiki
xpe2... saya masih nak bebrlog walau dunia belog cam sunyiii je..huhuhu

sergeant keroro said...

hehe, sokong opah! XD

~..Lesung Batu..~ said...

saya terasa!!!hahaha sebab dah seminggu tak update sbb balik kg..aiyakk trus jadik malas~~huhuhuhu

Zulfikar Hazri said...

4 pasang baju melayu dia nkoooooo

nuruashia ♥ said...

sys.!! bg idea laa..kak limah xde idea nk tulis hape ni uhuk9!~

BeloG MTT said...

MTT tertinggal burukband sis..Tu yang menyepi sunyi sepi tuh..hehe :D

FaKArePa!n said...

entri ady y dpnuhi gmbr keceriaan hari raya..mmg meriah hbis entri dia..hehe

Bella said...

Hahaha... Adakah masih dlm mood raya? Owh tidak.. Mood kembali ke kampus.. Wohoooo....

Luqeem™ said...

hee, sy update je ape pun..merapu la jgak..

::contengan hati::)) said...

hehe sentap 2 minit je sebab betol lah,
banyak sangat makan ketupat baru tadi doq menghupdate blog hehehe,,,

Citarasa Rinduan said...

agak2 kan sunnah siapa yang paling maintand??

Muslimah Optimis said...

hehehhe.. ai dah siapkan entry autopublishhh...

mas saari said...

akak pun update sekali sehari je masa raya tu...heheheee

sekarang ni pun tengah mengumpulkan idea2 untuk kembali aktif menghapdet!

Cik Asma BLuppy said...

mood update ade tp idea xde... hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

masalah tenet pun ye gak dik..sbb tu tak leh update

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe.. hamik.. skali update pnjang berjelaa...


p/s:xde pape pn.. dh ok ^^

maszull said...

salam sakura....bila dah nyk idea tu yg tulis n3 panjang berjela...

semoga idea tetap ada selalukn...:)

tamlegend said...

cik tam termasuk dalam golongan org yang terasa tu...huhu...



tgh nk update ni...tiba2 ngantuk lak...huu...penat sgt hari ni...aduyai...esok pun sama gak mcm ni rasanya...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.