Ramai Yang Terasa...

September 05, 2011

the silence is broken by ~france-mute on deviantART

Mak aiii...

Maap, maap, maapppp...

Ramai yang terasa dengan entri tadi. Yesssss!!! Maksudnya memang ramai blogger yang mula hilang mood berblog dek tertelan terlalu banyak almond london, biskut suji dan batang buruk masa raya hari tu. Agaknya inilah dugaan yang paling hebat sepanjang berblog kalau ditanya pada mereka-mereka, ye dak???

Berblog secara aktif baru nak masuk setahun, tiba-tiba diduga dengan mood menghapdet yang hilang hanya kerana...kerana...keranaaaa...berayaaaaa sakannnnn! Hahahaha~ Sape-sape yang mampu bertahan sepanjang hari raya yang lepas tu memang hebakkkk ahhh (Hebakkk tak hebakkk nkooo orang berayaaa, nkooo pulak hapdet blog...! Eh, autopublish eh? Sorry, sorry...:p) Ade gak yang masa raya tu slow sikit...sikiiiiiiit jeee...then sekarang da laju balik berdesup-desup entri keluar. Yang tu pun syabas la eksss...

Psssttt, tadiiii ada sorang tu terasa jugakkk pasal dia tak update blog sejak lebih seminggu lepas... Teruuussss dia updateee! Sekali hambekkk nkoo panjang berjela-jela dia update... Haaa...kan da kata dahhh, idea banyak tuuu berlapis-lapis, tinggal nak masuk dalam blog ajeee. Cuma main antara rajin dengan malas ajeee... Hehehehe...

Sape agaknye yang update panjang berjela-jela tu??? Meh la jenguk blog beliau tu kat SANA...

You Might Also Like

22 Comments

  1. haa betul. skeg ni entry dah berdesup desup dah org update. tak senang tgn nk komen. heheh

    ReplyDelete
  2. update je.. nk updte takde idea.. huhu

    ReplyDelete
  3. kn dh agak dh...kak sunah mksudkn dia...alalalala...huhuhu

    ReplyDelete
  4. kikiki
    xpe2... saya masih nak bebrlog walau dunia belog cam sunyiii je..huhuhu

    ReplyDelete
  5. saya terasa!!!hahaha sebab dah seminggu tak update sbb balik kg..aiyakk trus jadik malas~~huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. sys.!! bg idea laa..kak limah xde idea nk tulis hape ni uhuk9!~

    ReplyDelete
  7. MTT tertinggal burukband sis..Tu yang menyepi sunyi sepi tuh..hehe :D

    ReplyDelete
  8. entri ady y dpnuhi gmbr keceriaan hari raya..mmg meriah hbis entri dia..hehe

    ReplyDelete
  9. Hahaha... Adakah masih dlm mood raya? Owh tidak.. Mood kembali ke kampus.. Wohoooo....

    ReplyDelete
  10. hee, sy update je ape pun..merapu la jgak..

    ReplyDelete
  11. hehe sentap 2 minit je sebab betol lah,
    banyak sangat makan ketupat baru tadi doq menghupdate blog hehehe,,,

    ReplyDelete
  12. agak2 kan sunnah siapa yang paling maintand??

    ReplyDelete
  13. hehehhe.. ai dah siapkan entry autopublishhh...

    ReplyDelete
  14. akak pun update sekali sehari je masa raya tu...heheheee

    sekarang ni pun tengah mengumpulkan idea2 untuk kembali aktif menghapdet!

    ReplyDelete
  15. mood update ade tp idea xde... hehehe

    ReplyDelete
  16. masalah tenet pun ye gak dik..sbb tu tak leh update

    ReplyDelete
  17. hehehe.. hamik.. skali update pnjang berjelaa...


    p/s:xde pape pn.. dh ok ^^

    ReplyDelete
  18. salam sakura....bila dah nyk idea tu yg tulis n3 panjang berjela...

    semoga idea tetap ada selalukn...:)

    ReplyDelete
  19. cik tam termasuk dalam golongan org yang terasa tu...huhu...



    tgh nk update ni...tiba2 ngantuk lak...huu...penat sgt hari ni...aduyai...esok pun sama gak mcm ni rasanya...

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com