Tuesday, October 4, 2011

Kembali

Ya, saya dah kembali.

Kembali kepada header yang lama. Entah, rindu di hati untuk melihat dia berada kat atas semula. Sebelum ni dia ada kat bawah nun kat footer. Still jugak lah ada dalam blog ni sebab sayang. Tapi kali ni dah pindahkan ke atas balik.

Flash header tu pun ade lagi, tapi buh kat atas post ni ha. So, dua-dua ada lagi. ^_^

Sampai bila akan macam ni?

Entah, sampai rasa nak ubah kepada yang lain pulak.

Wallahu'alam.


P/S: So, hari ni cite ape yang best kat blog?

12 comments:
Write Comments
  1. salam perkenalan..sudah follow kamu..=)

    ReplyDelete
  2. teringin nak wat header baru....kt blog lini tu yg tu header yg ke 2

    ReplyDelete
  3. header ni la yg sy memule msuk dulu =]

    ReplyDelete
  4. cantik header blog sunah..nak tny cmana nak contact sunah? bleh bg fb @ email? nk tny psl blog..

    ReplyDelete
  5. rindu header lama tu yang dok kat bawah...tp header flash jugak buat adik akak teringat akan sunah....bila akak wat decoupage sunah suka sakura...dia kata...kak shida bukan ke nie macam kat blog kak sunah....akak hanya mampu senyum...

    ReplyDelete
  6. hahaha.. senang.. taruk dua2 terus..

    ReplyDelete
  7. nie tamak namenya nie..haha seb baek bkn suami ek..ngee~ tp lawa je letak cm2^^

    ReplyDelete
  8. apesal dasat sgt ek ko design blog

    ReplyDelete
  9. salam sunah....cantik header ni bunga sakura sedang mekar...:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com