BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, October 4, 2011

Kembali

Ya, saya dah kembali.

Kembali kepada header yang lama. Entah, rindu di hati untuk melihat dia berada kat atas semula. Sebelum ni dia ada kat bawah nun kat footer. Still jugak lah ada dalam blog ni sebab sayang. Tapi kali ni dah pindahkan ke atas balik.

Flash header tu pun ade lagi, tapi buh kat atas post ni ha. So, dua-dua ada lagi. ^_^

Sampai bila akan macam ni?

Entah, sampai rasa nak ubah kepada yang lain pulak.

Wallahu'alam.


P/S: So, hari ni cite ape yang best kat blog?


12 comments:

lavenderlover said...

salam perkenalan..sudah follow kamu..=)

FasiHaH SupiaN said...

PMR ;)

Tentang Kita said...

teringin nak wat header baru....kt blog lini tu yg tu header yg ke 2

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kelopak2 sakura yg sgt lembut.suka...

aimie amalina said...

header ni la yg sy memule msuk dulu =]

Munna said...

cantik header blog sunah..nak tny cmana nak contact sunah? bleh bg fb @ email? nk tny psl blog..

aDisH.sHidA said...

rindu header lama tu yang dok kat bawah...tp header flash jugak buat adik akak teringat akan sunah....bila akak wat decoupage sunah suka sakura...dia kata...kak shida bukan ke nie macam kat blog kak sunah....akak hanya mampu senyum...

Solihin Zubir said...

hahaha.. senang.. taruk dua2 terus..

Anum said...

letak je dua2

Novelgurl said...

nie tamak namenya nie..haha seb baek bkn suami ek..ngee~ tp lawa je letak cm2^^

JIJI YU said...

apesal dasat sgt ek ko design blog

maszull said...

salam sunah....cantik header ni bunga sakura sedang mekar...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.