BLOG ENCIK SUAMI

Monday, March 7, 2011

Khas Untuk Awak...


Dia pernah join segmen Enchek Ben. 500 Blog. Saya pun join sama.

Dia pernah jadi soalan Enchek Ben. BLOG 500 MENCARI HARTA KARUN : Soalan ( 3 ) Harian. Saya dapat tempat ketiga kat situ. Terima kasih ye, awak...

Dari situ saya kenal dia. Saya gi blog dia. Dia jenguk blog saya.

Dia memang istimewa...

Saya kagum dengan dia...tapi...saya tak mahu menangis...

Dia blogger kental, kita...mampukah sekental dia?

Dijentik sedikit sudah mahu mengalah, dia...tidak pernah sekali-kali merasa kalah...

Jadilah kuat macam dia ya...


AWAK, jangan pernah menangis ya...:)




Tak Leh Senyap Dah!!!


"Alah kau nak jadi blogger. Apa sangat la kau boleh tulis. Berilmiah sangat dah ke? Bahasa kau dah bagus habis? Ilmu dalam kepala kau tu dah bercurah-curah dah ke? Kau ingat apa yang kau tulis tu boleh pakai ke? Kau ingat kau dah sastera habis?" >> SINI.

Okie, kali ni saya takleh nak senyap! Kalau jiran saya kena hentam, mana boleh senyap...tambah lagi dia anak murid saya...

Ish, kenapa ye ade yang macam tu? Mungkin mereka adalah blogger otai yang rasa diri da mantop! Atau mungkin juga mereka bukan blogger, dan mereka tak tahu ape yang ade dalam dunia blog ni. Tapi...jangan terkejut bila da masuk dunia blog, macam-macam yang akan kamu jumpa. Macam-macam ragam ade, yang nak berkawan, yang nak berkongsi, yang nak berdakwah, yang nak followers, yang nak femes, yang nak duit, bahkan yang nak carik lawan pun ade...

Blogger yang baru nak naik, baru nak kembali aktif berblog, pun leh jatuh balik bila dapat 'hentaman' macam tu... Kalau tak suka sesiapa menulis, tak perlu baca tulisan dia... Orang lain pulak nak baca...kan, kan, kan?

Haish, memang ilmu tak cukup lagi, memang tulisan masih nampak mengarut lagi, tapi at least mereka ada usaha nak naik... Bagi la sokongan sikit... Adesss... kamu anak murid, jangan patah hati pulak! Nanti ustazah rotan!


OK, JOM COOL KAN DIRI DENGAN ENTRI CAMBEST!




Hari Senyap Sedunia


Hari ni hari senyap sedunia.

Gambar dicopet dari SINI

Sekian terima kasih.


P/S: Entry terpendek saya sepanjang berblog. Sila rekodkan...eh, rasanya yang NI lagi  pendek. :p Err...agak-agak sampai bila senyap ni?


MEH JENGUK ENTRI CAMBEST JE, OKIE?



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.