Selamat Hari Lahir Atok Gebu

January 08, 2012


Alhamdulillah.

Tepat jam 12.00 tengah malam. Hari ni 8 Januari 2012. Hari lahir si pemilik Tiffin Biru dalam gambar tu~ Da 36 kan? Alhamdulillah. Da 36 tahun Atok Gebu duk kat muka bumi Allah ni, da banyak da set-set teko yang dikumpul, da banyak da resepi-resepi yang diderhaka, da banyak da tetamu-tetamu yang dijamu, da banyak da yang banyak sepanjang 36 tahun ni~

Dan pada tahun ke 35 yang lalu, saya baru ditakdirkan kenal Atok Gebu. Belum sampai setahun lagi, tapi rasanya da kenal lama sangat. Banyak sangat yang Atok Gebu kongsi dengan saya dan kawan-kawan tentang hidup terutamanya, dan tak ketinggalan juga tentang dunia blog. Cuma Tentang Dhia je yang tak pernah kongsi. Mana pernah saya tengok kan? Ekeke...

Erm... Buat Atok Gebu yang saya sayammmm bersama-sama dengan kawan-kawan lain, selamat hari ulang tahun ke 36~ Moga lebih banyak yang boleh dimanfaatkan dengan sisa usia Atok Gebu yang tinggal kat dunia ni untuk semua orang di sekeliling atok. Moga rezeki menjadi lebih murah dan dipertemukan jodoh pada tahun ini. Ameen....

Erk!

Larikkkkkkkkkkk!


P/S: Maaf PCM, sepatutnya ini entry autopost, tapi entah kenapa dah jadi draft... Menyesal telan ubat batuk!

You Might Also Like

12 Comments

  1. Terima kasih sunah...atas ingatan anda pada pcm....take care yea..

    ReplyDelete
  2. wow! Happy birthday. nak wish kat blog die... hehe!

    ReplyDelete
  3. aku rasa lepas ni kena panggil mat ni abang la... dah 36 rupanya.. aku bygkan dia 28-29-30 mcm tu.. hehehehe

    ReplyDelete
  4. abg ady tu kata pcm baru masuk 21..hahaha...sebaya la dgn saya klau camtu...ahaks..

    ReplyDelete
  5. pcm dan tentang dhia

    hehe

    sunah take care

    ReplyDelete
  6. hepi besday jugak...

    sunah jaga diri baik2

    ReplyDelete
  7. assalamulaikum sunah..selamat hari lahir gak buat PCM...:)

    ReplyDelete
  8. Selamat hari lahir baginya..

    Moga mendapat kebaikan dunia wal akhirat.. ^_^

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com