Cici Merajuk Sebab Dia...

February 10, 2012


Semalam ke Batu Pahat, amek dak cumil kat dalam video tu.

Salah seorang sepupu ada bagi link untuk tempah Persian Kittens kat area Batu Pahat dalam 3 minggu yang lepas. Belek satu-satu gambar (ade 13 ekor baby cats dari 3 ekor mak kuceng), terjatuh hati kat dia ni pada pandangan pertama. Terus PM owner dia. Masa tu owner dia suggest yang lagi sekor, yang mulut bising sikit katanya. Kaler yang tu dia kata terang sikit. Masa tu da konfius, nak pilih dia ke yang lagi satu tu. Last-last, amek dia jugak. ^_^

Cane tak jatuh hati beb... Muke cam merayu-rayu mintak orang pilih dia... =.= (dia yang dalam bowl)

Jauh jugak perjalanan, singgah UTHM dalam sejam, temankan housemate buat kerja dia. Then ke Parit Besar. Rumah owner dia betul-betul dekat papan tanda Parit Besar tu. Hahaha~ Sampai je terus tengok kucing-kucing. Da besar-besar semua. Dari 13 ekor tinggal 6 ekor je lagi. Yang lain sume owner baru da amek.

Kul 1 pagi baru sampai rumah balik. Sampai umah, Cici menderam. Masa tu dak cumil ni duk atas bahu housemate. Saya amek Cici bawak jumpa dia.

"Cici jangan marah tau, ni kawan baru."

Cici menderam.

"Ala Cici... Nanti kawan la..."

Cici menderam lagi sekali.

=.=


Ok, pagi ni tak tahu Cici da pergi mana, merajuk bawak diri lettewww.

You Might Also Like

17 Comments

  1. cooomeeeellll sangat!rase nk gigit je dia..hehehe

    ololooo cian cici..merajuk membawa diri..kasihnya diduakan..huhuuu

    ReplyDelete
  2. comel lg yg atas putih tu...kucing ni kena pandai jaga supaya dia tak berak merata2..kena train dia hehehe

    ReplyDelete
  3. @Kalamhati

    err...sebelum ni da ditiga-empatkan kasih dia...ahaha~ tapi kawan2 yang lain tu da takde da..ni kawan baru..

    ReplyDelete
  4. @Kumbang Jingga

    yang atas tu da ade orang amek ri tu..tapi yang tu da selalu nampak da kaler gitu...err

    ReplyDelete
  5. alolo tomelnye tucing tu.. rase nk gigit jer... cici tamo majuk2 lagi ea :) nnti ok la tu

    ReplyDelete
  6. alololo..comeynya die..jgn majok2 tau cici..hehe :P

    ReplyDelete
  7. Comelnya! Memang muka dia macam tengah merayu supaya orang bela dia. Cici merajuk ke? Tak lama lagi okay la tu. Dia sedih kot tiba-tiba ada yang lagi comel dari dia.

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum sunah...amboii comel nyer die...sunah harga sekor mcm ni brapa ek...?

    p/s cian nyer cici dah merajuk sbb ada kwn baru...:)

    ReplyDelete
  9. angah! comelll!

    haha mana la cici tak jelessss

    ReplyDelete
  10. merajuk le tuh si cici.huhu. kasih kena kongsi

    ReplyDelete
  11. haha, terbaik. cici pon pandai majuk

    ReplyDelete
  12. comel sangat! rasa nak gigit hidung dia..heheheee

    kesian cici merajuk!

    ReplyDelete
  13. COMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL..TP ITU LA AKAK GELI BULU2 NIE...BOLEH TENGOK DR JAUH JE LA....

    ALA ALOLOLOLO CICI JGN LA MRAJUK YER...

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com