Monday, March 12, 2012

Hari Terakhir di Kampung Halaman

Indah...

Da sampai hari terakhir kat kampung.

Da tiba masa nak balik semula ke pangkal jalan. =.=

Esok nak balik Johor dah. Huhuhu.

Sedihnya. Sedih sangat-sangat. T_T

Sedihhhhhhhhhh sebab tak bukak langsung journal dengan paper yang berkaitan dengan research selama kat rumah ni. Apa nak jadi lahhhh. Memang la orang cakap, kalo balik rumah takdenye nak bukak buku. Hadoiiii!!!

Tapi tapi tapi, saya ada jugak buat sikit-sikit tauuu. Saya gi mintak tolong labmate forward email pasal research. Err...tapi kannn...dia tak forward sampai hari ni walaupun da tanya banyak kali. =.= So, saya tak bersalah kayyy~ Eh! Hahaha~ *Alasan! Huh!*

Dekat-dekat nak balik Johor ni, mak siap pesan awal-awal, nanti masa musim mengundi, ko takyah balik rumah lah eh. Mesti tiket mahal masa tu. Kalau diorang tak taja tambang flite, takyah la balik mengundi.

Hoh??? Takkan tak balik mak???

=.=


P/S: Awak, awak, awak dan awak semua... Hari ni da setahun kan gathering pertama tu? :)

14 comments:
Write Comments
  1. org johor da standby nk smbut sis nie ;)

    ReplyDelete
  2. owh saya tak ada masa gathering pertama tue...

    ReplyDelete
  3. best kan kalau dpt duduk kg lama2

    ReplyDelete
  4. heheheh... sama juga macam saya.. kunun2 balik rumah bawa segala kelengkapan buku dan kerja... tapi sampai abis cuti tak penah2 nya nak siapkan... ahaha

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum sunah...selamat kembali ke Johor yer...:)

    ReplyDelete
  6. hmmm sama je...cuti 3hari balik umaaa xwat keje gak..padahal tadi kuiz esok kuiz, rabu present..ish3....


    emm awak2 gathering yg mane ek?hehe ok xpenah join mane2 gathering-__-''

    ReplyDelete
  7. dik kalau kat kampung memanglah mood nak study ke laut..:)

    ReplyDelete
  8. semoga perjalanan sunah esok selamat...

    ehem ehem dengan siapa tu gathering pertama tu

    ReplyDelete
  9. Terima kasih sunah..sebab ingat...huhu.

    ReplyDelete
  10. Salam Sunah..

    Gambar tu di kampung halaman Sunah ke? cantiknyaaaa pemandangan, sejuk mata memandanggg...

    Selamat pulang Sunah..hati2 ye..

    ReplyDelete
  11. semoga selamat sampai johor kak sunah :)

    ReplyDelete
  12. Hehe..
    semoga selamat sampai ke destinasi
    yang dituju dear :)

    ReplyDelete
  13. kalau dah balik kampung lama2 memang malas nak balik ke bandar semula...huhuhuuu

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com