Jom Join Contest : Fotografi - Ceriakan Hidupmu!

December 14, 2012

Err...

Tetiba je nak join contest ni... :p

Banner contest untuk di'Klik'.

Masa mula-mula baca kat blog Cikgu Areef hari tu da mula terdetik kat hati nak join. Tapi masa tu belum ada masa lagi nak godek-godek gambar. Hari ni, godek blog Kakakecik, nampak dia pun join jugak, so terus teringat pasal contest ni.

Terus godek-godek gambar.

Terus jumpa satu gambar tu.

Terus tertarik hati nak edit sikit buh watermark.

Terus upload dalam entri ni.

Wajah-wajah ceria setelah berjaya menawan kaki Gunung Jerai. Dalam penat-penat, masih mampu tersenyum lebar. Rasa tak manisnya?

Gambar oleh: Adik Nadzli Azlan yang rambut afro tu
Best tak gambar kami?

Jangan jeles nooo tengok keceriaan kami~~~

Untuk tau lebih lanjut macam mana nak join, boleh klik SINI. ^_^

You Might Also Like

10 Comments

  1. hihihihi... good luck Sunnah! :D

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum sunah...selamat bersegmen yer...;)

    ReplyDelete
  3. salam,

    tq sudi join... good luck :)

    ni gathering bila?

    ReplyDelete
  4. cantik gambar tu..gudluck awk! ;)

    http://pinksolovely.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. jeles jeles jeles..sebab akak x ada dlm gambar nie..huhu...

    ReplyDelete
  6. @Areef Ibn Naim

    ni masa gi kedah first time dulu cikgu...:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com