Friday, December 14, 2012

Jom Join Contest : Fotografi - Ceriakan Hidupmu!

Err...

Tetiba je nak join contest ni... :p

Banner contest untuk di'Klik'.

Masa mula-mula baca kat blog Cikgu Areef hari tu da mula terdetik kat hati nak join. Tapi masa tu belum ada masa lagi nak godek-godek gambar. Hari ni, godek blog Kakakecik, nampak dia pun join jugak, so terus teringat pasal contest ni.

Terus godek-godek gambar.

Terus jumpa satu gambar tu.

Terus tertarik hati nak edit sikit buh watermark.

Terus upload dalam entri ni.

Wajah-wajah ceria setelah berjaya menawan kaki Gunung Jerai. Dalam penat-penat, masih mampu tersenyum lebar. Rasa tak manisnya?

Gambar oleh: Adik Nadzli Azlan yang rambut afro tu
Best tak gambar kami?

Jangan jeles nooo tengok keceriaan kami~~~

Untuk tau lebih lanjut macam mana nak join, boleh klik SINI. ^_^

10 comments:
Write Comments
  1. hihihihi... good luck Sunnah! :D

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum sunah...selamat bersegmen yer...;)

    ReplyDelete
  3. salam,

    tq sudi join... good luck :)

    ni gathering bila?

    ReplyDelete
  4. cantik gambar tu..gudluck awk! ;)

    http://pinksolovely.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. jeles jeles jeles..sebab akak x ada dlm gambar nie..huhu...

    ReplyDelete
  6. @Areef Ibn Naim

    ni masa gi kedah first time dulu cikgu...:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com