TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Friday, December 14, 2012

Jom Join Contest : Fotografi - Ceriakan Hidupmu!

Err...

Tetiba je nak join contest ni... :p

Banner contest untuk di'Klik'.

Masa mula-mula baca kat blog Cikgu Areef hari tu da mula terdetik kat hati nak join. Tapi masa tu belum ada masa lagi nak godek-godek gambar. Hari ni, godek blog Kakakecik, nampak dia pun join jugak, so terus teringat pasal contest ni.

Terus godek-godek gambar.

Terus jumpa satu gambar tu.

Terus tertarik hati nak edit sikit buh watermark.

Terus upload dalam entri ni.

Wajah-wajah ceria setelah berjaya menawan kaki Gunung Jerai. Dalam penat-penat, masih mampu tersenyum lebar. Rasa tak manisnya?

Gambar oleh: Adik Nadzli Azlan yang rambut afro tu
Best tak gambar kami?

Jangan jeles nooo tengok keceriaan kami~~~

Untuk tau lebih lanjut macam mana nak join, boleh klik SINI. ^_^

10 comments:

Anum said...

huhuhu

~Apam Gemok~ said...

cantik :) good luck :)

D Yatie said...

hihihihi... good luck Sunnah! :D

Mas Zull said...

assalamualaikum sunah...selamat bersegmen yer...;)

Areef Ibn Naim said...

salam,

tq sudi join... good luck :)

ni gathering bila?

Secrets of A Teenage Girl said...

cantik gambar tu..gudluck awk! ;)

http://pinksolovely.blogspot.com/

kiera'sakura said...

hihihi wish u luck kakak :D

kiera'sakura said...

hihihi wish u luck kakak :D

aDisH.sHidA said...

jeles jeles jeles..sebab akak x ada dlm gambar nie..huhu...

Sunah Sakura said...

@Areef Ibn Naim

ni masa gi kedah first time dulu cikgu...:)

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.