BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, June 13, 2013

Staff Standby

Penatnya.

Dah lama tak update kan? Maaflah, kesibukan bekerja, kekurangan coverage internet dan ketidakstabilan emosi menyebabkan kemalasan membuka blog dengan menggunakan laptop semakin menyerlah. Blerghhh.

Emosi tidak stabil kerana hormon. Hormon menyebabkan emosi tidak stabil. Eh? Ape-ape je lah!

Banyak sangat benda berlaku dalam beberapa hari yang saya membisu ni. Haiyoo. Tak terkongsi. Dengan munculnya staff baru kat kedai Benang Hijau kat cawangan Tesco Bukit Indah, banyak masa digunakan untuk mengajar dia buat kerja sebelum saya menjadi staff standby kat U-Mall Skudai pula.

Staff standby maksudnya, saya akan masuk menjaga kat mana-mana cawangan yang staffnya bercuti. Wah, macam banyak kan cawangan? Of course! Sekarang Benang Hijau ada lima cawangan kat Johor. U-Mall, AEON Taman Universiti, Tesco Bukit Indah, AEON Bukit Indah dan terbaru, AEON Permas.

Alhamdulillah, murah rezeki mereka-mereka ini.

Esok, saya akan berada di AEON Taman Universiti, ok?

Malam ni...saya berada di rumah, membaiki slide viva. =.="


P/S: Boleh tak lepas ni, saya tak nak update benda lain, nak update blog aje. Rajin lah pulak kan? Lagipun sesi menyenyapkan diri menyebabkan tak ramai dah datang baca entri baru, maka boleh membebel sesuka hati dengan syarat kena ping dekat page aje, kat profile FB tak payah. Kbai.


** Bila hari baru muncul lagi, tegakah kita mendustai nikmat umur yang Allah berikan? **


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.