BLOG ENCIK SUAMI

Friday, January 7, 2011

Award from MiSzLuLLaBy


Ouh, saya dapat award dari bakal Dr. MiSzLuLLaBy~ Seseorang yang comel bernama Norfa telah mengetag saya di SINI. Ops, bukan award percuma tau! Kena jawab soklan cepu emas~ Soklan-soklannya adalah...

Bila korang suka tulis entry?
Erm...suka tulis entry bila ada idea~ Tak kisah pagi petang malam~

Adakah korang Blogwalking hari-hari?
Err...hari-hari ke? Ye kot...kalau internet ok, leh la blogwalking...(nasib baik ang tak tulis 'bw' dalam soklan tu~ :p)

Namakan tiga blog yang korang paling suka baca..
| Yang ada dalam bloglist sekarang dan akan datang~ :D |

Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML
Agaknya saya akan jumpa ML kat klinik dia 10 tahun akan datang...
"Salam...ooo ni ke Dr. ML yang bagi award snow hari tu? Thanks ML, snowman sihat tak? :D"

Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~

Thanks Norfa dearie~





12 comments:

anies anessa said... Reply to comment

tanx miss sakura...hehe...
awak pon kool jugak..

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@anies
u're wlecome dear~ :)

Salfiza said... Reply to comment

oyeah,dapat award!~hoho

miszlullaby said... Reply to comment

ml jnguk..
hihihi..klaka pulak klo nnti btul2 jumpe kan?

athirah said... Reply to comment

thanx!!!! tag for u too :)
dtg amik ea

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@salfiza
yeah~ ni baru award betul2..:D

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@miszlullaby
hehehe...tu la, kalo betul2 jumpa cane ek?

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@trex
ada tag? nanti saya datang amek ye~

athirah said... Reply to comment

ni award miszlullaby... kl trex amik nk kena ckp psl sapa?

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@athirah

trex cakap pasal miszlullaby~~ jawab soklan2 dia~ :)

aDisH.sHidA said... Reply to comment

10's sunah...cayunk sunah..meh la jalan2 kat kedah nie

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@aDisH.sHidA

jalan2 kat kedah~ wee~ bila agaknya berpeluang p kedah~ huhu

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.