Kamu Memang Best!

Mereka sangat-sangat best! Kerana apa? Sebab mereka 'paksa' saya makan ubat! Hahaha~ Tengah asyik menyakat Norfa (psst! Norfa da berdotcom weh...:p), tiba-tiba doc Amalina datang menyerbu suruh makan ubat. Dush! Amek ang! Kan dah kena leter dengan doc cumil tu. :p


Okie~ Saya dah makan dah~ Jap lagi ngantuk la tu~ Terus tak larat nak menyakat blogger-blogger lain kat SB tu. Hoho~

Dahsyat betul SB ni...bukan saya sorang yang rasa, malah Ir Nazirul pon rasa apa yang saya rasa. Nak tau apa kitorang rasa? Ni, baca ni...

Haha~ Memang dahsyat penangan SB~ Sampai blog jadi sunyi sepi! :p Then, terkejut dengan kemunculan seorang Akikazu Imaizumi. Hoho~ Siapakah beliau? Jeng jeng jeng~ Mula-mula saspen jugak, sape lah yang nama susah nak eja ni~ Bukan Arnold Susah-nak-eja ok~ Dia pun join sekali suh makan ubat ngan Amalina. Terus add dia kat FB. Then, dia mesej...



Rupa-rupanya Udin a.k.a Budak Logam! Heheh~ Tak kenal? Gi la blog dia~ Budak Logam yang rajin blogwalking~ Hehehe...

Admin: Dah, dah...masa untuk tidur~


Kamu Memang Best! Kamu Memang Best! Reviewed by Sunah Sakura on February 05, 2011 Rating: 5

23 comments:

  1. huuhhu

    kan dah kene

    ciannyer

    tapi law cihat lagi bagus :)

    ReplyDelete
  2. huhu.. sambil bace tergamam jap.. nak leter sekali g.. rajin2 la mkn ubat ye.. lalalala~ ;)

    ReplyDelete
  3. sb memg dasat kn! lau post somethin kejap je da turun bawah!

    ReplyDelete
  4. selamat tidor..semoga cepat sembuh..heheh

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sembuh..jaga diri :P

    ReplyDelete
  6. kak sunah... ina nk blk seremban dh.. nnt sembang2 lagi ye..=)

    ReplyDelete
  7. as salam..
    haa..yang malam tadi~ ;)
    eh~ ksp dgn fh boleh join team gila-gila ujang. pegi terjah ujang kat sogo~

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. hua hua hua,,
    have a gud rest,,and get well soon k,,

    ReplyDelete
  10. @waveX

    takdak ka? tu ada tu~ wavex tak nampak eh...:D

    ReplyDelete
  11. spy melaporkan, tak jumpa pun diorang.ct dengan ujang pergi jalan TAR kot

    ReplyDelete
  12. tak~ kawan saya yang kebetulan kat sogo~ ada bagi link yang ada gamabr ujang dengan ct.maka beliau dengan isterinya pun pergi la mencari-cari sambil shoping.dan..tak jumpa~
    adoi..agaknya memang diorang shopping.mata tengok baju je dari tengok orang.huhu~

    kalau saya jadi spy, habis la ujang..saya jejak guna gps ;D

    ReplyDelete
  13. @...

    haha~ patutnya kamu ikut je ujang n kak yana membeli belah sekali~

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.