Kenapa Nuffnang Jadi Macam Ni???


Pagi-pagi da rasa nak mengamuk...hahaha~

Rileks, rileks...mana de mengamuk, nak bertanya je...huhuhu.

Bukak-bukak blog pagi ni, tengok nuffnang semakin panjang......................-_-" dengan benda cam gambo di bawah~


Tapi kejap je benda tu, lepas tu da tak nampak dah bila refresh balik...hurm...ade sape-sape try? Ape guna benda tu sebenornye? Macam churp-churp ke? Saya nampak, gitu lerr...

P/S: Hari ni result SPM kuar ek? Tengok sume post pun pasal result SPM nak kuar...all the best untuk semua yang umur nak masuk 18 pada tahun ni ye~


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

Kenapa Nuffnang Jadi Macam Ni??? Kenapa Nuffnang Jadi Macam Ni??? Reviewed by Sunah Sakura on March 23, 2011 Rating: 5

18 comments:

  1. iklan makin panjang, reward untuk kita takde punn T_T

    ReplyDelete
  2. entah eik.. tak pernah nampak pun.. lalala~

    ReplyDelete
  3. biar jela nuff tu...

    jgn dlayan

    doakan sy..nak ajar jap lg

    ReplyDelete
  4. x phm sgt la ngn nuff ni..
    jgn d layan sagt..haha..
    mmg byk entry pasl spm..hahah...

    ReplyDelete
  5. @Miss Ran

    chaiyok2 iffah! moga dipermudahkan segala urusan..:)

    ReplyDelete
  6. tak suka nuffnang..sbb tak bg BE>.heee

    jap lagi nk pergi amik result SPM..cuak la

    ReplyDelete
  7. Hurm... tak peduli pasal Nuffnang. Tak pernah dapat sesen pon daripada Nuffnang. Tak kisah lah...

    ReplyDelete
  8. sy x pndg sgt nuffnang ni.. heheh..

    ReplyDelete
  9. income nuff abc dri dulu sampai la sama jek.. hehehehe.. so tak kesah sgt nuff ni..huuu~~

    ReplyDelete
  10. button tu, macam churp2. kita masukkan link orang tu, orang tu approve, kamu dapat komisyen.

    tak tahu sangat..kena tanya zie ni. huhu..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.