Maafkan Saya Buat Awak Menangis...T_T


Saya minta maaf.

Saya tak berniat buat awak menangis. Saya tak tahu dah berapa kali agaknya saya buat awak menangis. Tapi, saya percaya lebih daripada sekali.

Saya sedar, saya sering melakukan kesilapan. Mungkin saja saya sering melukakan hati awak. Buat awak terguris dan tercalar perasaan.

Saya insan biasa. Saya tak selalunya mampu kawal diri dan tutur kata. Namun saya berusaha sebaiknya untuk tidak melukakan hati orang lain. Sebab saya tak suka rasa bersalah bila orang lain terluka kerana saya.

Sebab tu, tolonglah...saya rayu kepada awak supaya jangan menangis lagi. Berhentilah menangis...saya tak pandai nak pujuk orang dengan kata-kata manis. Saya hanya mampu meminta supaya awak berhenti dari menangis lagi...

Awak...awak jangan menangis lagi...

.

.

.


Awak yang tu...

.

.

.


Tu...

.

.

.


Maafkan saya ye awak...

Dan awak juga (yang tengah baca ni...) :D

P/S: Sarapan pagi yang enak~~? Jom UNDI!!! --> SINI

Maafkan Saya Buat Awak Menangis...T_T Maafkan Saya Buat Awak Menangis...T_T Reviewed by Sunah Sakura on April 30, 2011 Rating: 5

13 comments:

  1. nanges jugak...=p tak pe awak..saya maafkan..hihihihi nak balik s.alam dah.. take care akak..muaahhhxX!

    ReplyDelete
  2. lerrr.. ingatkan betol2..sapelah yang search gune keyword tu?? macam-macam hal...

    thanks dah follow kite.. sangat-sangat appreciate it! ^_^

    ReplyDelete
  3. hihihi..dah boleh jadi kaunselor lah

    ReplyDelete
  4. rasa nak geget2 je tuan punye blog

    ingt skandal mne td

    ReplyDelete
  5. adish shida yg buat saya menangis..hhuhu

    ReplyDelete
  6. @cik Ida

    erk! hahaha~ maaf ye awak...:p

    terima kasih datang ke blog~ :)

    ReplyDelete
  7. @bersama kak Es

    kaunselor ke kak es? pssst, kak es jenguklah blog nisa' gp~ nisa' pg tak update keee? jom feed!

    ReplyDelete
  8. @Miss Ran

    err..hahaha~ jangan la marah~~ maaf ye miss ran...:D

    ReplyDelete
  9. kak sunah buat saya menangis bile tengok saya xde dalam bloglist utm kak sunah.

    lol XD

    ReplyDelete
  10. awk, saya pun nak nngis jugak...huwaaaaaaaa

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.