BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, April 28, 2011

Strawberry Cheesecake Pujaan Hati


Sape suke strawberry cheesecake?

Kenal ke cheesecake yang ni?


Pernah baca resepinya kat SINI?

Dan sifunya pulak tak puas hati lalu buat entri kat SINI?

Maka...jom lah, undi cheesecake ni untuk kategori Top Makan-makan Expert!


Jangan lupa undi untuk Blogger of The Year lak kat SINI.

Yang lain-lain? Klik SINI.



8 comments:

aliarosli said...

cet, tak tido lagi rupenye

Novelgurl said...

waaa...bnyknya strawberry !!!

Mat Gebu said...

Tuu diaaa...mai dahh...

Sari Yusa Ibrahim said...

cheese cake?? i likeeeeeee!

z said...

waahhhh terliuq tengok aihh...

Faris Adli said...

terasa lapar je tengok gambar kek ni :-)

Miss Ran said...

kejap je dah rank 4

erk komik ape tu? tk penah bace lak

mynameismy said...

dah undi dah pagi tadi huhu

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.