Bila Lah Nak Betulkan...


step 3 climbing the stairs by ~freaks666 on deviantART

Naik tangga sampai tingkat lima.

Penat wooo... Semputttt macam tanjat boboi tuuu. Kalau pagi-pagi kena naik tangga sampai beribu-ribu lemon ok lagi, boleh gak bersenam bagi TAFFFF... Kalo nak gi makan tengahari pun kena naik turun tangga lagikkkk, adehhh... Lepas makan terus masuk tandas la gamaknyeee...

Da seminggu lebih kot camtu, dari minggu lepas lagi. Nape la tak betulkan lif yang rosak tuuu, sebab student takde ye? Kami ni student gak... Kalo tak kesian kat ceq ni takpe, tapi kesian la kat ibu mengandung tu... Kena naik tangga pelan-pelan... Kang jadi pape, sape susah... Haishhhhh...

P/S: Masih berkira-kira nak install Linux ke tak... =.=
Bila Lah Nak Betulkan... Bila Lah Nak Betulkan... Reviewed by Sunah Sakura on July 07, 2011 Rating: 5

27 comments:

  1. bebenn dengan bobott pun tannjatt tau...nanah tanjaatt juga eks?..haha

    ReplyDelete
  2. naek tangga je pon ka.elok jugak untuk ibu mengandong.

    ReplyDelete
  3. tunggu ada sesuatu dah terjadi, baru lah dorang nak betulkan.

    ReplyDelete
  4. owh tidakkkk kenapa comel sgt??? geram tgk!

    ReplyDelete
  5. diorang nak tengok ada orang smeput tak naik tangga.

    linux tu OS kan? laju sangat ke?

    ReplyDelete
  6. comel je haiwan tu.heee :)..
    laa..lif rosak ke? kesian..

    ReplyDelete
  7. hahaha.. comel sungguh ibu mengandung tu, jiran akak dlu ada bela ibu mengandung ni tau, pastu kna curik ngan monyet, monyet wat main.. cian dia, naik pening dh...

    ReplyDelete
  8. time rosak lambat repair tapi bab duit mesti cepatkan? Lumrah alam...

    ReplyDelete
  9. dah report ke belum...mau semput tu

    ReplyDelete
  10. akak bayang kan sunah panjat tangga macam hamster comel tuuu..

    ReplyDelete
  11. hehehe ye ke.. akak igt hamster kiut tu, ^.^

    ReplyDelete
  12. alahhhh...siannya sunah!
    kalau akak pun semput gak..huhuhu

    ReplyDelete
  13. kalau utk gegirl boleh eksesais..
    hehe.tp mmg jenuhla kalau brg byk and boleh semmpuuttttttt

    da wat repot ke sun?
    haishh dorg..sbb x jadi kt diri sendiri 2 yg x nak repair kot.hehe

    ReplyDelete
  14. teringat masa study ukm dulu..
    naek tangga sebanyak 225 putung tu..
    perhhh.. sampai bilik kompen tdo...hahaha

    ReplyDelete
  15. mmg simbolik la kak guna pic tikus memanjat tangga tu... kesian...hehehe

    -Yok mampir diluk = ”anak jawa kembali dengan sesuatu yang baru..

    ReplyDelete
  16. pernah guna LINUX dulu.. hikhik..
    masa mula2 diperkenalkan. tp, tu utk klas komputer laaaa... lepas hbs klas tu, x igt da rupa linux tuh... hikhik...

    excercise... excercise... ^_^

    ReplyDelete
  17. buat2 semput ramai2 nanti sure dibetulkan :P

    ReplyDelete
  18. memula baca tajuk, baru tgk gambar, ek apa kaitan?? baru baca entri...ohhh..hehehe akak ok lah, tp ibu mengandung tu sgt kesian =.=''

    ReplyDelete
  19. as salam..
    erk! hamster berusaha menaiki tangga! comel je

    ;)

    oo..pasal isu lif. kalau dah repot kat ketua jabatan dengan pihak pentadbiran, tapi tak nampak tindakan sususlan, repot kat media eg surat kabo. hehe~

    masukkan eisu akak ngandung nak naik tangga susah.

    tapi kan, orang ngandung tak digalakkan naik tangga sebab boleh menyebabkan penyakit arthritis pada sendi lutut(naik secara perlahan).
    bahaya tu.

    ha! install linux boleh, dwi operating system berlainan hard disk. tapi kalau dah install, kena maik tau unutk fungsi2nya. linu ni ada banyak kelebihan. cuma tang software tu, kurang menyerlah. bab virus, ha! yang ni dijamin selamat

    ;)

    *off topic*

    hehe~
    niena pernah typo dlam beberapa blog. adei..sangat kelakar~ tadi dok fikir tang mana kaitan takziah dengan entri pakcik. haha~

    tergelak jer =p
    jiji pun tka terkecuali juga~ beliau lagi super banyak. haha

    XD

    like button? hehe. pakcik simpan dulu. ganti dengan goole+ button, jika ada entri yang best2 nanti, jangan lupa klik ya ;)

    pakcik pun baru perasan ada button tu kat entri sunah.sebab selalunya pakcik masuk blog sunah via m=1

    =)

    ReplyDelete
  20. ala comelnye la hamster tu nak pnjat tangge. :)

    pasal lif rupenye..

    ReplyDelete
  21. mana tempat lif rosak tu...????

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.