BLOG ENCIK SUAMI

Monday, July 11, 2011

Hadiah 31-7 Birthday Giveaway!


Antara hadiah menarik yang bakal menjadi milik pemenang 31-7 Birthday Giveaway! adalah...





Nak tengok lagi? Gi blog kembar paling bongsu kat SANA... Kalau nak cek kamu tersenarai atau tak sebagai peserta GA, boleh klik SINI. Kalau rasa-rasa url blog kamu belum ada lagi, maka sila-sila lah join kat SINI yeee... All the best untuk semua yang join~ :)


18 comments:

H.J said... Reply to comment

belog saya tak termasuk pom...padehal dah buat dah entry..kena reject ke..heee

Sunah Sakura said... Reply to comment

@H.J

cikali akan update 2 kali sehari senarai tu.. hehehe... dia bizi sikit akhir2 ni.. thanks join~ :)

NadiRah said... Reply to comment

nad nk bju raya tu....!!!!

Niena Pengembara Ilahi said... Reply to comment

hehe.. comel jer ^^

kain tu cntik :D

Citarasa Rinduan said... Reply to comment

kalau kak join..
kak nak menang...

baju ela tamo.. sbb tak ada y nak ambil upah skrang nie

hahahahah
nak key chain jer

Niena Pengembara Ilahi said... Reply to comment

teralu ayu plak pnggil kak ros hehe...
baik upin ipin!

cik pulau said... Reply to comment

ohh yeahh..
da reveal...^^,

eiyna zhafirah said... Reply to comment

wah , semuanya hdiah yg menarik :)

saiazuan said... Reply to comment

wow cmbest je.. ada ticke voucher lg.. plus keychain yg comel2 :D

atwr #4 on release
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

NadiRah said... Reply to comment

ala, terlepas nombor 103050..
bru nk snap nombor matrik akak...huhuhu

syaimz said... Reply to comment

nak tiket yang last tu. haha

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

akan join, insyaAllah malam ni buat entri..sengaja je kan lambat2..hehe

JIJI YU said... Reply to comment

yg hadiah kt bawah tu dah kompom2 dah aku tak terpilihnye..

Подтверждаю said... Reply to comment

as salam.
haha ji! hang dapat keychain sudah.
boleh buat modal GA untuk anak murud hang. haha~

ameen..moga2 menang. hehe~

suhaili sarif said... Reply to comment

nak key chain elly T____T

Iffah Afeefah said... Reply to comment

mls nak berharap

sbb jarang bertuah

tggu adiah personal dr yu oke tk

sergeant keroro said... Reply to comment

hehe, nak join last sekaliiiiii XD

vanillagirls said... Reply to comment

bestnye hadiah...blink blink jek mate nih...

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.