BLOG ENCIK SUAMI

Friday, July 1, 2011

Jom Skodeng! Top 10 Referrals Bulan Jun


Bulan Mei lepas kita da skodeng 10 blog tuuuu, kali ni kita skodeng 10 blog ni pulak yeee...


  1. Blogger.com sendiri, terima kasih kepada yang menerjah dari dashboard.
  2. Facebook, dah turun dari takhta nampaknya, mungkin sebab da kurang ping.
  3. Pak Cik Mat, masih mengekalkan takhta di tempat ketiga.
  4. Abang Ben, memang banyak membantu, naik satu anak tangga dari takhta yang lepas~
  5. Networkedblogs.com, wahhhhhhhh, peningkatan mendadak!!! Terima kasih kepada yang datang dari fanpage di FB.
  6. Jiran saya ni kalau takde dalam list, memang pelik la... Tapi da turun sikit. Sebab jarang update ke?
  7. Laily Qaisyirah, datang dari senarai-senarai peserta segmen.
  8. Draft.blogger.com, yang ni ape eks? Blogger in draft punye dashboard, ada yang datang dari sini jugak~
  9. Nampaknya Sarjan Keroro da berjaya mencapai impian dia dari bulan lepas. Hahaha~ Tahniah!
  10. Ujang, mungkin sebab promote segmen conteng-conteng yang lepas...

Terima kasih kepada semua yang datang melalui blog-blog kat atas ni, dan lagi 385 referrals yang lain. Lepas ni kalau saya jarang update, mesti kamu-kamu tak datang da kan??? :p

P/S: Oh, malasnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... T___T

23 comments:

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

wahh terbaik semuanyaaa

K O R I E said... Reply to comment

slamat ptg akak^^
xthu nk komen apa..
esok dh nk blik kolej dh nie.. grrr.
msti jarang online pasni
klu lps ni kta jrang komen kt tmpat akak.. akak jgn rindu komen dri korie tau ^^. haha. gurau jea akak..
salam.

waN Mohd Salim said... Reply to comment

terbaik

JIJI YU said... Reply to comment

muhaha..dasat2 ni..

Isteri Encek Bard said... Reply to comment

hihih ujang ado... Insya Allah klu ada umur yang panjang akak akan sentiasa ke blog sunah yang penuh ngan kata-kata indah nie.. :)

mas saari said... Reply to comment

terbaiklah...

sergeant keroro said... Reply to comment

yeay!! hehe XD

p/s : kak sunah malas? jom layan lazy song by keroro :P

al_hakim said... Reply to comment

dasyat2,,,=)

Ujang9897 said... Reply to comment

aik..ada jugak ek blog kecil ku..=)

saiazuan said... Reply to comment

twitter2 :D

sayonara june holla july http://eleventx.blogspot.com/2011/07/berlabuhlah-tirai-june.html

mynameismy said... Reply to comment

My datang dengan melalui hati..;D

Adzriel @ Liza AB said... Reply to comment

tak ada laa... perasan selalu datang pulak...ishhh.. he..he..

♥yaya budak suka embun♥ said... Reply to comment

wah...memang top refferal akak :P

Areef Ibn Naim said... Reply to comment

salam sunah,

sy pun top referral paling tinggi sekali dr blog cik mat, hehehe... tumpang glamer cik mat, hehehe...

p/s - sy dh join giveaway tu...

suhaili sarif said... Reply to comment

waaaaa...bertuahnya sunah
sume blogger pemes.hehe

risa said... Reply to comment

emmmm..me tak glemer macam derang:(
tapi u tetap dalam bloglist ai tau dik:)

Scarlett O'Hara said... Reply to comment

Bil pulak nak skodeng Scarlett's Petals?

Mat Gebu said... Reply to comment

Sekadar membantu apa yang termampu saja...

Ibnu isa said... Reply to comment

wahhh nk jugak ada.. huhuh

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/07/isteri-tomok-newboyz-cun-doe.html

Mawar Berduri said... Reply to comment

wah..wah..wah..

Mohd Zakwan said... Reply to comment

blog Zakwan tak tergolong pulak...adess..hehe

Jom TERJAH Blog Zakwan

Iffah Afeefah said... Reply to comment

jgn mls2 ye

Подтверждаю said... Reply to comment

as salam...
untuk pengetahuan sunah, yang blogger.com tu, bukan saja dari dashboard. ia juga update blogspot analytic stat. ada perasan kan page view blog tu?

yang draft.blogger.com tu, merujuk kepada kekerapan sunah buka page create post, edit entry, page, dsb. dan itu juga masuk dalam list blogger.com

=)

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.