BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, July 31, 2011

Selamat-selamat Semuanya~~~


Gambar dari SINI

Salam Ramadhan semua...

Selamat bertarawikh...
Selamat beramal ibadat...
Selamat bersahur...
Selamat berpuasa...
Selamat berbuka...

Ekekeke~ Semua sekaligus~ Boleh kan? :D

Moga Ramadhan kali ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya... Ameen... :)


20 comments:

cik heroin said... Reply to comment

selamat berpose kak sunah :)

Pojiekyra said... Reply to comment

selamat menyambut bulan ramadhan..!! :D

Iffah Afeefah said... Reply to comment

aminnn

smbung tdo huhu

::contengan hati::)) said... Reply to comment

selamat berpuasa kak sunah ;)

ada kedai chiken chop kat utm sedap ;)

Tea said... Reply to comment

selamat berpuasa kak sunah!!

Nur Zulaikha said... Reply to comment

salam Ramadhan al-mubarak juga..nak share link ni blh tak?

http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/07/ramadhan-yang-pertama.html

gadis melayu said... Reply to comment

amin.. selamat menyambut bulan ramadhan kakak..^_^

JIJI YU said... Reply to comment

ko punye pasal boleh je..

solomolo said... Reply to comment

Salam Ramadhan & Selamat Menunaikan Ibadah Puasa...


p/s : Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran Kak...

logorithm said... Reply to comment

Selamat Hari Jadi, selamat beradu dan selamat bersahur...

sergeant keroro said... Reply to comment

selamat semuanya :)

p/s : nak jadi orang last join, haha

mas saari said... Reply to comment

selamat berpuasa sunah!
mohon maaf kalau akak ada salah dan silap ye!


selamat bersahur jugak..

syarifahsidrus said... Reply to comment

selamat berpuasa :)

aimie amalina said... Reply to comment

weee~
selamat2 sumenye!=)

aiman said... Reply to comment

selamat semuanya :)

Dea said... Reply to comment

selamat berpuasa, sis!!..:)

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

amin.....jgn lupa bangun sahur =p

Suhaili Sarif said... Reply to comment

salam ramadhan sunah :)

atie @ ejay said... Reply to comment

selamat berpuasa:)

aquatwins932 said... Reply to comment

uh.. hepi belated bufday? maaf la sebab lupa nak wish 31 July tu ari >o< mood n kesihatan saya x menentu skang ni.. tu yang lupa :( harap sudi la terima wish yang super lambat ni TT_TT

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.