BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, September 20, 2011

Syok Tengok Video Ni!

Comey sekali video ni...

Ekekeke...

Meh tengok meh...



Sila pergi ke website di SINI.

Fanpage lak kat SINI.


P/S: Dah daftar mengundi belom???


15 comments:

JIJI YU said... Reply to comment

aku selaku setiausaha pemuda kawasan aku ni pon lom daftar lagi

FaKArePa!n said... Reply to comment

Sunah ni dah daftar mengundi ke belum.. tahun depan dah nak pilihanraya tau..

Kalamhati said... Reply to comment

kak wan dah 2 kali mengundi..=)

nur anis said... Reply to comment

ala..internet problem. tak dpt nak tengok video tu. tapi, saya belum lagi daftar mengundi ni..

zakura said... Reply to comment

undilah dgn bijak.jgn merana dikemudian hari ye...follow sini

Paris Lipton said... Reply to comment

baiklahhh ><"

Panggil Aku Han said... Reply to comment

seriously like this video..^_^
tp han tak layak mengundi lg..huhu

Kancil 8349 said... Reply to comment

Kempen undi yang paling menarik dan paling ceria...kagum dan teruja kancil melihatnya...undilah we are the boss

sergeant keroro said... Reply to comment

erk! tak cukup umur :P

kura said... Reply to comment

ye. undilah!

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

blum daftar lagi...

Cik Bambam said... Reply to comment

rasa nak mengundi lak tgk video klip nie..hahahahaha..

efa nur said... Reply to comment

mari laaahh mengundi ^_~v

Eera Shera said... Reply to comment

x daftar lg..huhu

mcm ni lah said... Reply to comment

jom singgah ke blog sy ,
ade pelbagai aneka info2 terkini lagi sengsasi,
tajuk hot hari ini,
''Safee Sali tawan hati penyokong Cardiff City''
''kelayakan olimpik: Malayasia vs Jepun petang ini''
''Mat Sabu ditahan dan didakwa''
dan pelbagai lagi info2 terkini lg sengsasi di blog macamnilahkita.com

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.