BLOG ENCIK SUAMI

Monday, March 12, 2012

Hari Terakhir di Kampung Halaman

Indah...

Da sampai hari terakhir kat kampung.

Da tiba masa nak balik semula ke pangkal jalan. =.=

Esok nak balik Johor dah. Huhuhu.

Sedihnya. Sedih sangat-sangat. T_T

Sedihhhhhhhhhh sebab tak bukak langsung journal dengan paper yang berkaitan dengan research selama kat rumah ni. Apa nak jadi lahhhh. Memang la orang cakap, kalo balik rumah takdenye nak bukak buku. Hadoiiii!!!

Tapi tapi tapi, saya ada jugak buat sikit-sikit tauuu. Saya gi mintak tolong labmate forward email pasal research. Err...tapi kannn...dia tak forward sampai hari ni walaupun da tanya banyak kali. =.= So, saya tak bersalah kayyy~ Eh! Hahaha~ *Alasan! Huh!*

Dekat-dekat nak balik Johor ni, mak siap pesan awal-awal, nanti masa musim mengundi, ko takyah balik rumah lah eh. Mesti tiket mahal masa tu. Kalau diorang tak taja tambang flite, takyah la balik mengundi.

Hoh??? Takkan tak balik mak???

=.=


P/S: Awak, awak, awak dan awak semua... Hari ni da setahun kan gathering pertama tu? :)


14 comments:

..cik gugu.. said... Reply to comment

org johor da standby nk smbut sis nie ;)

kiera'sakura said... Reply to comment

owh saya tak ada masa gathering pertama tue...

Anum said... Reply to comment

best kan kalau dpt duduk kg lama2

Gen2Merah said... Reply to comment

heheheh... sama juga macam saya.. kunun2 balik rumah bawa segala kelengkapan buku dan kerja... tapi sampai abis cuti tak penah2 nya nak siapkan... ahaha

maszull said... Reply to comment

assalamualaikum sunah...selamat kembali ke Johor yer...:)

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

hmmm sama je...cuti 3hari balik umaaa xwat keje gak..padahal tadi kuiz esok kuiz, rabu present..ish3....


emm awak2 gathering yg mane ek?hehe ok xpenah join mane2 gathering-__-''

lieynanilaz said... Reply to comment

dik kalau kat kampung memanglah mood nak study ke laut..:)

aDisH.sHidA said... Reply to comment

semoga perjalanan sunah esok selamat...

ehem ehem dengan siapa tu gathering pertama tu

Mat Gebu said... Reply to comment

Terima kasih sunah..sebab ingat...huhu.

Iffah Afeefah said... Reply to comment

sy xde dlm gath itu

Sis-Lin said... Reply to comment

Salam Sunah..

Gambar tu di kampung halaman Sunah ke? cantiknyaaaa pemandangan, sejuk mata memandanggg...

Selamat pulang Sunah..hati2 ye..

Noraim said... Reply to comment

semoga selamat sampai johor kak sunah :)

ahsfantasy24 said... Reply to comment

Hehe..
semoga selamat sampai ke destinasi
yang dituju dear :)

mas saari said... Reply to comment

kalau dah balik kampung lama2 memang malas nak balik ke bandar semula...huhuhuuu

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.