Lipat-lipat Kain Cotton


Ni bukan iklan coklat dari Langkawi okay?

Hehehe.

Sebenarnya tengah lipat-lipat kain baru kat kedai. Banyak sangat berkotak-kotak. Sambil-sambil tu, ade customer datang. Diorang pun excited juga nak tengok kain-kain baru. Maka, diorang pun join la korek-korek kotak sekali dengan kitorang. Hahaha!

Nak tengok kain-kain baru kat Benang Hijau Collections cawangan U-Mall Skudai? Moh le kita belek-belek gambar kat bawah ye~~~




Ni yang tergantung.

Yang tengah lipat-lipat tu ada lagi haaa.

Baju kurung moden baru pun ade banyak. Saya da rembat satu yang kekonon sweet. Errr!

Nak tengok baju kurung baru, meh la datang Benang Hijau Collections! :)
Lipat-lipat Kain Cotton Lipat-lipat Kain Cotton Reviewed by Sunah Sakura on March 14, 2013 Rating: 5

12 comments:

  1. Salam sunah. Bape rgt ni. Kain jenis ape ni eh

    ReplyDelete
  2. Salam sunah. Bape rggt kain ji.n material jenis pe?

    ReplyDelete
  3. @fatimah hanifah

    kain cotton fhi..boleh tengok2 rega dan kain2 lain kat fanpage Benang Hijau Collections gak.. --> https://www.facebook.com/BenangHijau?fref=ts

    :)

    ReplyDelete
  4. duhal berbisnes juak nya.. :D

    ReplyDelete
  5. pilih!!pilih!!!3 -10
    3-10
    3-10....
    pilih2..jNGAN MALU2...


    HEHEHEH..

    ReplyDelete
  6. my feveret.. almost my bju kurung is kain cotton.. hihihi.. bley laa kalu nak borong2 nanti tuk raya..hiii

    ReplyDelete
  7. kat U mall skudai ker? lot no berapa..waktu rehat nanti saya datang :)

    ReplyDelete
  8. Cantik2lah kainnya......
    Nak tengok kat fb jap lagi.. =D

    ReplyDelete
  9. dh jarang pakai cotton sebab jenis melekat kat badan hehe

    ReplyDelete
  10. Yang pink biru tu cantik...suka suka...xnak hadiah kan utk akak ke hehehhe

    selamat melipat ye sunah dan aida

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.