Raya Haji

September 30, 2014
tak lama lagi raya haji tak tahu nak prepare macam mana untuk raya haji sebab selalunya kat kampung tak sambut sangat just pagi-p...
Raya Haji Raya Haji Reviewed by Sunah Sakura on September 30, 2014 Rating: 5

Kerenah

September 29, 2014
stress tak kalau kau kena layan pelanggan ni yang kau tak kenal langsung tapi kau tetap kena layan juga mula-mula ok lagi macam s...
Kerenah Kerenah Reviewed by Sunah Sakura on September 29, 2014 Rating: 5

Double Park

September 26, 2014
kalau korang pernah duduk apartmen atau flat korang mesti biasa buat double park parking depan kereta orang tak tarik hand brake ge...
Double Park Double Park Reviewed by Sunah Sakura on September 26, 2014 Rating: 5

Klw Blh

September 25, 2014
ade kawan FB share dialog ni copy 100% Dialog suami isteri I: Syg klw blh sya nk lahirkan zuriat utk syg... S: (diam) I: Sekurang2ny...
Klw Blh Klw Blh Reviewed by Sunah Sakura on September 25, 2014 Rating: 5

Konon Tahu

September 23, 2014
kalau kita tak tahu keadaan orang tu macam mana situasi orang tu macam mana jangan lah sesuka hati kita nak suruh orang tu buat itu...
Konon Tahu Konon Tahu Reviewed by Sunah Sakura on September 23, 2014 Rating: 5

11th Hour

September 22, 2014
it has been 11 hours should I lodge a report after 37th hour? or should I walk out and find any trace left behind?
11th Hour 11th Hour Reviewed by Sunah Sakura on September 22, 2014 Rating: 5

Ke Mana

September 22, 2014
waktu berlalu dan terus berlalu aku hitung satu persatu namun tetap sepi derap langkah kaki sekejap-sekejap kedengaran berlalu dan...
Ke Mana Ke Mana Reviewed by Sunah Sakura on September 22, 2014 Rating: 5

Pernahkah

September 20, 2014
Kerinduan dalam hati Bagai ditusuk sembilu bisa Ku tak sanggup menahan sakit di hati Ku mengharap kesakitan ini sementara Ku terjaga kau...
Pernahkah Pernahkah Reviewed by Sunah Sakura on September 20, 2014 Rating: 5

Yahoo Messenger

September 18, 2014
semalam tiba-tiba terkenang masa mula-mula dia melamar tersengih sendiri macam tak percaya suami yang di sisi sekarang ni pernah me...
Yahoo Messenger Yahoo Messenger Reviewed by Sunah Sakura on September 18, 2014 Rating: 5

Sisa

September 17, 2014
kau faham tak perasaan bila tengah-tengah bulan macam ni tambah-tambah lagi di hujung bulan yang mana kau kena berjimat tahap benda...
Sisa Sisa Reviewed by Sunah Sakura on September 17, 2014 Rating: 5

Berdiri

September 16, 2014
bukannya selalu kau kena berdiri dalam panggung sebelum filem bermula tak selalu pun kau kena ikut sama menyanyi lagu Negaraku dala...
Berdiri Berdiri Reviewed by Sunah Sakura on September 16, 2014 Rating: 5

Sambal Kicap

September 15, 2014
dulu first time makan pisang goreng cicah sambal kicap dekat labuan kawan belanja masa tu memang rasa pelik kenapa kena cicah? pi...
Sambal Kicap Sambal Kicap Reviewed by Sunah Sakura on September 15, 2014 Rating: 5

Adohai

September 13, 2014
penat bila duduk saja menghadap laptop membaca journal menelaah paper tepu kepala otak bila banyak sangat tengok huruf tengok nomb...
Adohai Adohai Reviewed by Sunah Sakura on September 13, 2014 Rating: 5

Surat

September 12, 2014
hari ni tetiba terdetik di hati nak google nama sendiri saja nak tengok gambar apa yang keluar sejak-sejak dah mula tunjukkan siapa ...
Surat Surat Reviewed by Sunah Sakura on September 12, 2014 Rating: 5
Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger ! Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger ! Reviewed by Sunah Sakura on September 11, 2014 Rating: 5

AF 11

September 07, 2014
aku rasa tak salah langsung pun dia nak post kat ig dia pasal kawan dia masuk AF11 kalo aku ada kawan yang dapat masuk AF11 aku pun...
AF 11 AF 11 Reviewed by Sunah Sakura on September 07, 2014 Rating: 5
Powered by Blogger.