UTM Fight for Cancer Walkathon Sempena Festival Konvokesyen 62

UTM Fight for Cancer Walkathon Sempena Festival Konvokesyen 62 | Festival Konvokenyen 62 kali ini yang pertama kalinya berkolaborasi antara Jawatankuasa Kolej Mahasiswa Kolej 9-Kolej 10,  Kolej Tun Razak dan 5ETP membawa kelainan untuk anda semua! Penganjur akan mengadakan satu acara: "Walkhaton Fight for Cancer".
  

Purata orang yang menghidap penyakit kanser setiap tahun adalah sebanyak 9.6 juta orang. Tambahan pula, kalau uols menyertai acara ni, uols sekaligus akan menderma kerana RM5 daripada yuran penyertaan akan disalurkan ke Yayasan Kanser. Bagus kan? Walkhaton sambil menderma!
  
Jom jalani gaya hidup sihat dan cegah penyakit kanser dengan beramai-ramai sertai acara ini!! Disamping tu, uols juga boleh merapatkan hubungan antara keluarga dan rakan-rakan sambil menikmati berjalan kaki sejauh 3 kilometer πŸƒπŸΌπŸƒπŸ»‍♀  


Segala butiran berkenaan acara ini:
πŸšͺ Lokasi: Dataran UTM Skudai, Johor
πŸ—“ Tarikh: 26 April 2019
πŸ•° Masa: 7.30 - 9.00 a.m

πŸ’΅ Yuran pendaftaran πŸ’΅

Promo pendaftaran Awal sebelum 23 Mac sahaja‼
UTM Student: RM 35
Public: RM 40

Bayaran normal‼
UTM Student: RM 40
Public: RM 45

Pembayaran: Online Banking
CIMB
7622494891 
NUR JULIANA BINTI ARIFFIN

Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut boleh menghubungi 




Setiap peserta mendapat :
πŸ‘• T-shirt
πŸŽ– Medal
πŸ“œ E-certificate
 πŸ“Ÿ Bib Number
🍽 Makanan

Anda boleh klik pada link ini untuk mendaftar 😘

Individual 🚢🏼‍♀

Group (5 orang) πŸ‘¬

Jangan tunggu lama-lama, jom sertai acara "Walkhaton Fight for Cancer" hanya di FESTIVAL KONVOKENSYEN 62‼ Mari cepat-cepat daftar sebelum penyertaan penuh‼
UTM Fight for Cancer Walkathon Sempena Festival Konvokesyen 62 UTM Fight for Cancer Walkathon Sempena Festival Konvokesyen 62 Reviewed by Sunah Sakura on March 14, 2019 Rating: 5

13 comments:

  1. Phewww terkejut Kakak ko masuk blog Sunah tiberr bertukar besauu hahahahaha

    ReplyDelete
  2. best.. medal n baju pun kacak :)

    ReplyDelete
  3. salam, ini nak beritahu awak pasal blog sya ohbosannya telah di stop buat sementara waktu. sekarang ini sya fokus pada blog utama saya...

    https://www.oohsenyum.com/

    kalau tidak keberatan boleh tak awak tukar url di blog list ohbosannya ke url oohsenyum.

    saya minta Maaf atas kesulitan ini.

    kalau ok jangan lupa beritahu saya di https://www.oohsenyum.com/



    ReplyDelete
  4. nak beritahu blog awak ada masalah sikit...cuba try tgok blog awak guna handphone....

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, tak..tadi tengah fix something kat blog..so memang akan terganggu sikit..sekarang pun tengah buat something lagi

      Delete
  5. cantik jgk tu tshirynya.....
    kalau dpt join tu sambil pusing2 utm layan jgk, tak pyh rush2 jnji siap heheheh...
    teringat kenangan masa keje utm dulu

    ReplyDelete
  6. cuba guna ini

    http://feeds.feedburner.com/Oohsenyumcom

    ReplyDelete
  7. cantik design tshirt ni.. oh di Skudai :)

    ReplyDelete
  8. Oh kat Johor. Baru feeling nak join.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.