Menu Istimewa Ramadhan 2019 di Amphawa Boat Noodle

Amphawa Dulang Ramadhan - Menu Istimewa Ramadhan di Amphawa Boat Noodle | Wahh, kalau tahun lepas Amphawa Boat Noodle datang dengan menu set berlauk Ramadhan, tahun ni diorang bawak pulak konsep dulang! Menarik! Tahun ni agaknya tahun berdulang ya kat serata restoran di Malaysia?

Amphawa Dulang Ramadhan


Apa yang ada dalam dulang?

Assorted Boiled Vegetable
Seafood Tomyam
Thai Fried Chicken Wings
Thai Basil Chicken

Price: RM 49.90 per set (3 - 4 pax) 


Amacam, ok tak?

Sis kauu terliur nengok tomyam dia tu. Kalau uols nak tahu, tomyam kat Amphawa Boat Noodle ni memang kick gilerrr! Berasap telinga ye kalau makan. Hahaha! Kalau datang ramai-ramai dengan kawan-kawan atau keluarga, boleh la cuba makan menu berdulang ni.

Amphawa Tiffin Sets

Selain menu dalam dulang, ada jugak menu dalam tiffin dengan 5 set variasi.

Kesemua set berlauk ni didatangkan dengan pencuci mulut, salad dan minuman.



Set A - Seafood Tomyam Set
Set B - Garlic Chicken Rice Set
Set C - Thai Basil Chicken Rice Set
Set D - Red Curry Chicken Rice Set
Set E - Green Curry Chicken Rice Set

Price: RM18.90 per set


Nah, kalau uols lone ranger atau memang takde sape-sape available nak diajak berbuka, boleh la order menu tiffin ni. Eh, kalau datang ramai-ramai tapi nak makan menu tiffin ni pun boleh sangat!

Ada lagi?

Adaaaaaaa!

Amphawa Kurma Vanilla

Ni dia minuman istimewa Ramadhan di Amphawa Boat Noodle.


Kurma Vanilla. Apa agaknya rasa dia ek?

Sis kauu pun belum berkesempatan nak ke Amphawa lagi tahun ni. Insya'Allah kalau sempat pergi sebelum balik kampung, kita cuba rasa ya!

Amphawa Boat Noodle

No.32, Jalan Tan Hiok Nee,
80000 Johor Bahru
+607-220 0060

No 58, Jalan Austin heights 8/7,
Taman Mount Austin
81100 Johor Bahru
+6073611106

No.69, Jalan Sutera Tanjung 8/2,
Taman Sutera Utama
81300 Johor Bahru
+6075596440

Facebook:

Instagram:
Menu Istimewa Ramadhan 2019 di Amphawa Boat Noodle Menu Istimewa Ramadhan 2019 di Amphawa Boat Noodle Reviewed by Sunah Sakura on May 25, 2019 Rating: 5

9 comments:

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.