Tempahan Brownies & Bars Selera Sakura Sempena Raya Aidilfitri

Tempahan Brownies & Bars Selera Sakura Sempena Raya Aidilfitri | Alhamdulillah, dalam pada saya close order bulan puasa ni, sempat juga saya tunaikan permintaan untuk brownies dan bars sempena Hari Raya Aidilfitri. Last minute saya buka tempahan untuk delivery dan self pickup area Johor Bahru pada 1 dan 2 Jun 2019.






Ada juga tempahan kek lapis kat hujung-hujung Ramadhan ni dua loyang, masa pertengahan Ramadhan tu tiga loyang, tapi saya tak ambil gambar pulak.

Walau tak banyak, tapi bersyukur seadanya. Boleh la buat cover kos nak drive dari JB ke KL semalam. Ya, sis kauu dah kat KL malam tadi. Dan sekarang dah pun selamat tiba di kampung halaman, alhamdulillah. 

#teamrayasarawak #teamrayabintulu

Uols team raya mana tahun ni?

7 comments:

  1. raya mana tu sunah.. selamat hari raya maaf zahir batin,, ala dapnya brownies ,,jauh plak nak mengordernya

    ReplyDelete
  2. Terima kasih juga Sunn...amik tempahan kek lapis kita yaaaa

    ReplyDelete
  3. wow, tengok gambar dah tau sedap, belum rasa lagi.

    ReplyDelete
  4. Browneys dan kek lapis swk sedap

    ReplyDelete
  5. lapar pula tgah malam tgok kek.. haha
    sy follow ya ~
    Ini blog sy, jemput singgah :

    https://ciknurul23.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com