Promosi Set Lunch RM10 Restoran Lemon Tree Sekitar Johor

Promosi Set Lunch RM10 Restoran Lemon Tree Sekitar Johor | Yaa, you read it right! Dari 10 Oktober 2019 sampai 11 November 2019, uols boleh berjimat dengan promosi set lunch RM10 di semua cawangan Restoran Lemon Tree sekitar Johor!

Menu apa yang ada dalam promosi tu? Uols boleh pilih dari 4 menu kat bawah ni. Portion dia sama macam portion biasa kat Lemon Tree tu. Tak dikecilkan pun tau!

Thai Style Chicken

Hawaiian Spaghetti

Spicy Mushroom Arabiata Penne

Gong Bao Chicken


Setiap set ni dihidangkan bersama Iced Honey Green Tea. Haaa, berbaloi-baloi kan? Mana nak dapat kalau kat restoran macam ni woii! Sedap pun sedappp! Kalau rasa tak cukup, boleh lah tambah pizza keee, mee goreng mamak keee, kek New York Cheese keee~ Tiberrr kannn!

Haa, sila lah ke Restoran Lemon Tree sekitar uols!

Promosi Set Lunch RM10
10.10.2019 - 11.11.2019
11 pagi - 3 petang

* untuk dine-in sahaja
* Isnin - Jumaat sahaja
* vouchers tak valid untuk promosi di atas
* harga tak termasuk 6% SST

100% No Pork, No Lard, No Alcohol

1. Melodies HQ
(operation hour: 12pm - 11pm)
No.18, Jalan Bedara, Taman Melodies, 80250 Johor Bahru, Johor
☎️ 07-3355688

2. Kulai Branch
(operation hour: 12pm - 11pm)
No. 114GF, Jalan Kenanga 29/6, Bandar Indahpura, 81000 Kulaijaya, Johor
☎️ 07-6608851

3. Permas Jaya Branch
(operation hour: 10.30pm - 10pm)
No. 3, Jalan Permas 10/8, Bandar Baru Permas Jaya, 81750 Masai, Johor
☎️ 07-3823455

4. Molek Branch
(operation hour: 11pm - 10.30pm)
No. 59, Jalan Molek 3/10, Taman Molek, 81100 Johor Bahru, Johor
☎️ 07-3518482

5. Setia Eco Cascadia Branch
(operation hour: 11.00am - 10.30pm)
No. 63, Jln Eco Cascadia 6/1 Tmn Setia Eco Cascadia, 81100 Johor Bahru, Johor
☎️ 07-3615965

6. Impian Emas Branch
(operation hour: 12pm - 11pm)
45, Jln Impian Emas 22, 81300 Skudai, Johor
☎️ 07-5506336

7. Desa Jaya Branch
(operation hour: 11.30am - 10.30pm)
33, Jln Danau 3, Taman Desa Jaya, 81100 Johor Bahru, Johor
☎️ 07-3643301

8. Mutiara Rini Branch
(operation hour: 11.30am - 10.30pm)
109, Jalan Utama 34, Mutiara Rini, 81300 Skudai, Johor
☎️ 07-5506873

9. Megah Ria Branch
(operation hour: 11.30am - 10.30pm)
39, Jalan Kota 2, Taman Cahaya Kota Puteri, 81750 Masai, Johor
☎️ 018-7771557

10. Senai Branch
(operation hour: 11.00am - 10.00pm)
24, Jalan Pakis, Taman Hadal, 81400 Senai, Johor
☎️ 07-599 9818

11. Eco Botanic Branch
(operation hour: 11.00am - 10.00pm)
No.b11, Jalan Eko Botani 3/4, 79100 Iskandar Puteri, Johor
☎️ 07 - 5095 905

Facebook:
Promosi Set Lunch RM10 Restoran Lemon Tree Sekitar Johor Promosi Set Lunch RM10 Restoran Lemon Tree Sekitar Johor Reviewed by Sunah Sakura on October 22, 2019 Rating: 5

20 comments:

  1. Pernah nampak kat mutiara rini...ingatkan non halal...hahaha.
    Ok lepas ni boleh serbu dah

    ReplyDelete
  2. Banyak tempatnya tu..boleh la sepupu-sepupu PC pergi ni..

    ReplyDelete
  3. Lama tak makan di Lemon Tree, bolehlah pergi terlanjur ada promo ni ek, berbaloi

    ReplyDelete
  4. terbaik.. ada yang nak belanja x

    ReplyDelete
  5. Harga tu termasuk air ke.. Wahh boleh la ena try p jb ni.

    ReplyDelete
  6. Ya Allah menarik nya semua menu. confirm rambang mata nak pilih yg mana 1 nak makan. hehehehehe

    ReplyDelete
  7. nampak seda spicy mushroom arabiata penne tu

    ReplyDelete
  8. ada sorang kenalan dok Johor memang selalu share kedai Lemon Tree ni..
    kalo dia balik kg mesti ada je kedai ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh ye keee! entah2 saya kenal tak? ehhh ye ke...hahaha

      Delete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.