Menu Baru IKEA Sempena Musim Perayaan Disember 2019 - Februari 2020

Menu Baru IKEA Sempena Musim Perayaan Disember 2019 - Februari 2020 | Yaa, dah nak habis tahun ni, kita baru nak masuk menu baru IKEA. Aiyokkk! Tak kisah lerr, asalkan sempat lagi. Masih berbaki lebih 10 hari. Haha!


Straight to the point yeee! IKEA ada perkenalkan menu baru sempena Krismas dan Tahun Baru 2020 yang akan datang tau! Kalau sebelum ni kita share pasal IKEA Family Festive Buffet Dinner 2019 tu, kali ni kita nak kongsikan pulak menu-menu yang bukan hanya ada di IKEA sehari sajokkk. Jemput nengok apa yang ada:


Honey Soy Beef Ribs (RM36.90)
Honey Soy Beef Ribs with Soup (RM38.90)
(2 Disember - 28 Februari)


Cajun Chicken Breast with Grilled Vegetable (RM13.90)
(2 Disember - 28 Februari)


Nasi Hujan Panas with Chicken Drumstick (RM8.90)
(2 - 31 Disember)


Chicken Lasagna (RM10.90)
(2 Disember - 28 Februari)


Coffee with Blueberry Cheese Cake (RM7.90)
(2 Disember - 28 Februari)


Veggie Balls with Tom Yum sauces and Organic Quinoa (RM7.90)
(9 Disember - 28 Februari)

Saya paling rekemen Chicken Lasagna tu, memang sedap sangat-sangat! Selain dari menu kat IKEA Resturant macam kat atas ni, uols juga boleh dapatkan macam-macam treats kat Swedish Market sempena Krismas yang akan datang pada harga berpatutan.


Festive Hamper RM100 & RM150


Chocolate Flavoured Toffee (RM12.90) & Milk Chocolate with Gingerbread Crumbs


Ginger Thins (RM25.90)


Gingerbread House (RM18.90)

Raisin & Almond Mix (RM12.90)


8 biji Festive Cupcakes RM35.90 (IKEA Family Members), RM38.90 (Public)
RM4.90 sebiji di IKEA Restaurant

Selain tu, IKEA Tebrau jugak bawakkan khas pokok pain hidup dari Sweden! Ok, teruja betul seketul Sunah dapat pegang daun pokok pain sebenar. Ingatkan selama ni pokok Krismas pakai pokok rhu je. Hahaha!


14 - 31 Disember 2019 (Hanya di IKEA Tebrau)

Christmas Tree Base Small C-152       RM50.00
Christmas Tree Base Medium C-148   RM70.00

Christmas Tree 160cm RM159.00
IKEA FAMILY price: RM99 (save RM60)

Christmas Tree 200cm RM219.00
IKEA FAMILY price: RM129 (save RM90)


*Dapatkan voucher IKEA RM50 bagi setiap pembelian pokok Krismas

Oh! Nak voucher RM8 tak? Sempena SALE kat IKEA Tebrau yang extended sampai 31 Disember 2019, uols boleh dapatkan voucher RM8 IKEA untuk beli apa-apa barang keperluan rumah dengan minimum pembelian RM100 dalam satu resit pada hari yang sama uols tuntut voucher tu.


Uols hanya perlu Like post tentang IKEA kat page Sunah Suka Sakura bawah ni dan tunjukkan pada staff yang bertugas di booth IKEA Tebrau, main entrance kat Level 1 untuk claim voucher tersebut (10 pagi - 9 malam), sebelum 30 Disember 2019 ya!


Untuk maklumat lebih lanjut, rujuk IKEA.my/tebrauoffer
Menu Baru IKEA Sempena Musim Perayaan Disember 2019 - Februari 2020 Menu Baru IKEA Sempena Musim Perayaan Disember 2019 - Februari 2020 Reviewed by Sunah Sakura on December 19, 2019 Rating: 5

3 comments:

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.