Wordless Wednesday: Buah Naga Buah Mangga


Snack malam tadi, malam ni baru nak post. Buah naga dan buah mangga, Nada bawak balik dari Desaru Fruit Farm. Ibah tolong potongkan. Saya tolong makan. Sedap.

14 comments:

  1. Dua jenis buah kesukaan Leya jugak.. Nyum3x..

    ReplyDelete
  2. Sedapnya. Makan buah sambil tu layan netflix.. Hehe

    ReplyDelete
  3. buah favorite yang sekali duduk habis ni.. ^^

    ReplyDelete
  4. sedapnya.. lagi2 kalau dapat sejuk2.. perghhh.. nikmat..

    ReplyDelete
  5. dua-dua buah tu sedap, tapi paling best bila ada orang yang siap potongkan kita tinggal makan je

    ReplyDelete
  6. Akak suka dua2 buah ni..baru ni dapat harumanis sekotak dari Perlis...mertua adik akak bagi...sedap...

    ReplyDelete
  7. lama tak makan buah naga.. frust sbb kadang-kadang dapat yang masam..

    ReplyDelete
  8. betul-betul mengundang rasa ingin nak makan

    ReplyDelete
  9. cantik gabungan mewarna, kebabooom ^_^

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com