Our Mini Library

Our Mini Library | Bizi macam mana pun, kena update blog sekali-sekala, kan? Tapi bukan lah diwajibkan pun, cuma rasa bersalah pulak kalau lama sangat tak update. Haha. So, kita masukkan je lah gambar mini library kat rumah sewa kita.


Lepas raya hari tu, kak Ajan lah sebut, nak letak rak buku kat tengah tangga ke tingkat atas. Eh eh, menarik pulak. Rasa macam hidup sikit lah ruang tu bila ada rak buku. Siap ada pasu bunga Orkid lagi. Tapi bunga tipu je lah, bukan bunga betul.


Nak baca buku boleh duduk kat tangga tu aje lepak-lepak. Haha tiberr. Ruang tu memang terang kalau siang sebab dapat cahaya matahari terus dari tingkap belah siling atas nun. So, kalau letak pokok betul pun ok jugak nanti. Kan?

Nak letak pokok daun kesum, boleh ke?

11 comments:

  1. Takkan lah letak daun kesum...kang tengah membaca terbau bau asam pedas pulak

    ReplyDelete
  2. letak pokok nampak lagi cantik tapi jgn letak pokok kesum pula akak..hahaha

    ReplyDelete
  3. benda nok itam yea tgh maca buku juak ke? πŸ˜‚
    kacak rak engkah sia. boleh juak engkah pokok kesum dia, redi je lah tgh maca, perut berlagu 😜😜

    ReplyDelete
  4. kalau tempat yang dapat pengcahayaan terang memang sesuai buat library. letak pokok hidup senang, dah tentu direct dapat cahaya. letak pokok kesum takde masalah, lepas membaca terus petik daun kesum buat asam pedas..hehehe

    ReplyDelete
  5. Eeeee cantikkk letakk situu...

    ReplyDelete
  6. Kelak sik jadi ruang baca mun diengkah daun kesum yaa... Haha

    ReplyDelete
  7. menarik tuh... jangan baca sampai tertidur ada yang tersepak time nk turun tangga hehehhe

    ReplyDelete
  8. Alaaa comelnyaaa...tu kalau duduk situ, peluh ketiak tak? Hahahaha

    ReplyDelete
  9. seronoknya ada mini library rasa tempat terkumpulnya ilmu dan aura pun lain

    ReplyDelete
  10. syok ada library kat rumah kan..walaupun kecik janji buku best2

    ReplyDelete
  11. Yeke baca bukunyaaa.HAHAHA..
    Tanam daun kesum?? Nice jugak..tak pun, pokok yang viral tuuu.. Hewhewwww

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com