Ticker

6/recent/ticker-posts

Segmen Bloglist PKPP at aziankhalildotcom

Segmen Bloglist PKPP at aziankhalildotcom | Demi kak Yan yang kusayangi, maka kita pun mengejoinkan diri dalam segmen beliau ini. Dah lama follow blog kak Yan, selalu juga datang baca dan komen-komen entri beliau. Dia duduk Johor je, dulu dekat dengan kita, tapi tak pernah jumpa. Sekarang dah jauh sikit, pun belum ada rezeki nak bersua muka.


Kak Yan ada buat segmen Bloglist PKPP at aziankhalildotcom kat blog dia. Cara dia senang aje, just screenshot blog dia dan paste dalam entri uols. Lepas tu, link kan aje ke entri segmen tu ha.


Jangan lupa follow blog dan like FB page kak Yan sekali tau nanti! Mana tahu, ada rezeki, dapat la makeup remover Mary Kay tu, tiberrrr! Haha!

Jom kita support reramai! Kalo nak join, klik aje screenshot blog yang first tu.

Post a Comment

27 Comments

  1. Huyooo..kau bersegmen kakkk! HAHAA, Rare pulak rasaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeee kadang2 aku bersegmen gak...ikut mood..haha

      Delete
  2. Terima kasih sunah.... rasa macam satu kebanggaan pulak blogger besar2 join segmen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kak..tak besar mana pun...huhuhuhu...ciput je

      Delete
  3. uuuu selamat bersegment !!

    ReplyDelete
  4. waa MK ye. hehe. moga murah rezeki sis~

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen. Best tu kalau dapat sebotok makeup remover MK. bukan calang-calang brand tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah tu...sebab tu rajinkan diri nak join gak...mana tahu ada rezeki..haha

      Delete
  6. Selamat bersegmen, good luck!!!

    ReplyDelete
  7. Hi, saya singgah dari segmen yang sama :))

    https://thestorynrlaqh.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan, nama blogger baru dan nama saya Linda
    Saya ingin bertukar link dengan rakan-rakan blogger semua
    Sertai segmen saya "Jom Tukar Bloglist"
    Maaf jika ada salah susunan, orang baru…heheheh..Baru nak belajar buat segmen dan cari rakan-rakan
    JOM TUKAR BLOGLIST

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com