Wordless Wednesday: Marrybrown Salted Egg Meal



Orang lain da cuba lama, kita baru je try beberapa hari lepas.

Sebelum ni tengok orang share, nampak burger dia sedap. Sebagai penggemar burger, harus lah cuba kan? Tapi rupanya ayam dia lagi sedap oi. Maybe sebab sos salted egg tu lagi banyak dan padan disesuaikan dengan ayam goreng tu berbanding makan dengan burger.

Recommended 🌟🌟🌟🌟🌟

12 comments:

  1. assalamualaikum... hi everything! ;-) sihat ke tu? maaflah... baru laa ni dapat memunculkan diri. bukan sebab kuarantin tapi... err malaslah nak cakap hahaha... tak tau nak cakap apa. just harap lepas ni kita dapat bertegur sapa lagi macam dulu2... jgn lupa jenguk2 blog sy tu. sy dah bersihkan segala habuk dan sawang2 hahaha...see ya!

    ReplyDelete
  2. Mana salted eggnyaa? Hehehehe..
    Terus teringin plak bila nampak ni adoii...abang Panda please!!!

    ReplyDelete
  3. saja menggoda nih sunah ni, nak kene try jugak nih sebelum habis promo

    ReplyDelete
  4. wow..sedapnya..bnjer pliss..haha

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com