Wordless Wednesday: Pesta Dalgona Coffee


Ada budak tu belum pernah minum Dalgona Coffee katanya, sorang lagi budak teringin pulak dan request kita buatkan.

So, berpesta lah kami.

21 comments:

  1. Aku baru tau kenapa pipi ko gebu...hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pipi ni gebu sebab banyak makan...😑

      dalgona tu sejak raya tu la first time minum haaaa

      Delete
  2. siap berpesta. mesti best kan ada geng minum ramai2. huhu

    ReplyDelete
  3. tak try lg dalgona coffee. sejak PKP nampak lalu lalang kat FB.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh serius lahh..dalgona coffee virgin la ni

      Delete
  4. Saya pun belum pernah rasa. Plisss buatkan. Hahaha

    ReplyDelete
  5. Saya dah try. Buat lama, minum kejap je.. Hahaha

    ReplyDelete
  6. Tak mampu minum sebab badan x tahan caffein.

    ReplyDelete
  7. Rabu ni kita ada pesta lagi tak?

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com