Berkunjung ke Citarasa Rindu-rinduan, Felda Sg Sayong

Berkunjung ke Citarasa Rindu-rinduan, Felda Sg Sayong | Semalam, dari Johor Bahru, saya dan Kak Ila berkunjung ke restoran kak Ayu, Citarasa Rindu-rinduan, di Felda Sg Sayong, Kulai, Johor. Dah setahun agaknya kitorang tak ke sana, ditambah dengan PKP start bulan Mac tu, terus tak pergi dah sampai raya pun tak pergi.

Bukan apa, sebab kita faham ada high risk dependents kat rumah kak Ayu. Tak sanggup ambil risiko, takut terbawak virus yang tak nampak tu ke sana pulak. Better ambil langkah berjaga-jaga dan biar semua redha sikit dulu, plannya.


So, semalam kitorang ke sana lah, konon nak suprise kan kak Ayu, tapi surprise tak berapa menjadi sangat sebab dah contact beliau sebelum gerak, takut dia tak ada atau sibuk. Alhamdulillah, akhirnya ada rezeki dan jodoh bersua muka dengan baker tersohor Sg Sayong ni. Haha!


Boleh pulak dia bagi cupcakes coklat sempena birthday kak Ila dan saya. Comel aje memang buat lebih katanya, macam tau-tau kami nak datang. Terima kasih kak Ayu! Tapi stay sekejap aje sebab saya rushing nak balik rumah sambung melapis pulak.

Insya'Allah nanti next time, kita lepak lama sikit tauuu!

4 comments:

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com