Tempahan Brownies Selera Sakura Lepas Raya

Tempahan Brownies Selera Sakura Lepas Raya | Ambil gambar banyak-banyak, cantik-cantik, takkan nak delete. So, kita simpan kat sini lah buat kenangan dan tatapan semua. Mana tau ada yang nak order, kahhh!

Lepas raya, dah start ambil order semula, tapi buat sikit-sikit je lah mana yang mampu. Weekdays sekarang dah susah sikit nak baking sebab balik dari office dah penat nak bertukang belah malam. Ada jugak try, tapi memang kefenatan lerr. Jadi susah nak fokus siapkan kerja. Tu yang tukar kepada weekend baker. Haha.







Ni la antara brownies yang dah dibuat sepanjang lepas raya tu hari. Diorang ni berbondong-bondong menempah sebab dah lama tak buka order sejak start PKP bulan Mac hari tu. Sekali order, macam-macam jenis terus. Alhamdulillah.

Kek lapis pun ada jugak yang order, dalam empat biji jugak dah buat sejak lepas raya tu cuma tak ambil gambar sangat sebab ordernya per loyang. Tak nampak lah lapisannya kalau nak masuk gambar. Ni dah start bulan Julai, sepatutnya saya dah start open order kek lapis untuk raya haji, tapi tak sempat lagi nak pilih kek dan edit gambarnye.

Sabar eks, nanti da siap gambar saya buat iklan dia.

5 comments:

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com