Afternoon Tea Set RM60 for Two @ Amari Johor Bahru

Afternoon Tea Set RM60 for Two @ Amari Johor Bahru | Kalau uols mencari tempat nak bergosip sambil minum petang dengan rakan-rakan atau nak meeting dengan klien dalam suasana santai-santai, haaa ni dia cadangan yang paling sesuai. Ciksun sendiri dah cuba Afternoon Tea Set yang berharga RM60 untuk dua orang ni masa meeting kat Amari Johor Bahru dalam dua minggu yang lepas.

Afternoon Tea Set RM60 for Two @ Amari Johor Bahru

Dalam satu set ni, uols boleh dapat mini chicken burger, prawn cocktail, egg tart, macaroon, mango cheesecake, kuih bahulu, mini sandwiches, scones with jam, sizzling brownies dan seteko air teh dari TWG Tea. Teruja sungguh masing-masing bila sizzling brownies sampai, pelayan terus tuang coklat cair ke atas aiskrim vanilla belah atas brownies tu. Berdesing-desing bunyinya bila kena sizzling plate yang masih panas.

Afternoon Tea Set RM60 for Two @ Amari Johor Bahru

Ya, itu lah highlight dia yang paling utama. Lepas dah siap sizzling brownies buat show, boleh lah uols start ngoyel-ngoyel sambil bergosip atau meeting tadi haaa. Make sure perut jangan terlalu penuh tau kalau nak datang Afternoon Tea ni, sebab agak banyak dan mengenyangkan jugak menu-menu dia tu.

Afternoon Tea Set RM60 for Two @ Amari Johor Bahru

Afternoon Tea Set RM60 for Two @ Amari Johor Bahru

Afternoon Tea Set RM60 for Two @ Amari Johor Bahru

Afternoon Tea Set RM60 for Two @ Amari Johor Bahru

Paling ciksun suka, mango cheesecake dan macaroon dia tu. Siapa kenal ciksun mesti tahu, ciksun sangat suka dessert, pantang nampak mana-mana, mesti nak try desserts. Tak kisah la orang cakap apa, cakap ciksun ni sendiri baker pun nak makan kek ke, cakap ciksun ni nanti gemuk ke, whatever, repost SKMM kang baru tau! 😒 Sedap macaroon dia, tak terlalu manis pun, masih ada tekstur macaroon tu.

Afternoon Tea Set RM60 for Two @ Amari Johor Bahru

Ok lah uols, kalau nak book Afternoon Tea Set kat Amari Johor Bahru ni, boleh terus ke website ni ya: www.bit.do/amayajb atau call +6072668888

TWG 3-TIER AFTERNOON TEA SET 
Daily (11:00 am - 7:00 pm)
RM60nett per set

7 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. Kita pun suka mango cheesecake gak! Comel je. sekali ngap je tu :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com