Maybe / Kelip2

Maybe / Kelip2 by Aina Abdul



Maybe

Masih pedih rasa itu
Kau biarkan ku menunggu
Apakah aku buta
Tak bisa tuk membaca

Hatimu ku yakin pasti kau
Merasa sesuatu dalam hatimu

Berikan ku jawaban itu
Apa kau perlu aku seperti
Aku perlukanmu

Jeritlah nama ku sekuat hatimu
Kerna hanya suaramu
Yang mampu hidupkan hatiku

Masih kelirukah kamu
Ceriamu tak menentu
Tinggikah harapanku
Menjalin cintamu

Oh baby
Ku yakin pasti kau merasa
Sesuatu dalam hatimu ohhh

Berikan ku jawaban itu
Apa kau perlu aku seperti
Aku perlukanmu

Jeritlah nama ku sekuat hatimu
Kerna hanya suaramu
Yang mampu hidupkan hatiku

Baby hanya aku yang menyangka
Pasti ada jalan tuk kita berdua

Don't let me down baby

Just baby apa itu cinta
Yang kau rasa

*** (piano transition) ***

Kelip2

Apa lagi kau mahu lagi
Biar aku begini
Dah berkali kau buat lagi
Menduakanku O.M.G

Dibelakangku kau menggila
Dihadapanku kau setia
Takkan aku kembali
Seperti dulu

Ohh ohh oh
Ohh ohh oh

Twinkle-twinkle little star
How I wonder what you are
Up above the world so high
Like a diamond in the sky

Kamu permainkan kesetiaanku
Janji-janjimu bukan sekali
Tapi dua kali ku tertipu

Ohh
Puas ku menangis
Aku tak perlu cintamu
Uuuu

Twinkle-twinkle little star

Ohh ohh oh
Ohh ohh oh

Twinkle-twinkle little star
How I wonder what you are
Up above the world so high
Like a diamond in the sky


P/S: Walaupun hari ni bukan Ahad, nak share jugak lirik dan video lagu ni sebab sukaaa gilerrr!!!
So kreatif masukkan dua lagu dalam satu music video!
Agak-agak ada yang dah start buat tiktok dance tak Twinkle Twinkle tu? 😆

13 comments:

  1. Akk tak pernah dengar lagi lagu ni hihi..sbb selalunya buka radio ikim je

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa baru lagi..hihi..tau pun sebab dengar interview kat hot fm..

      Delete
  2. Replies
    1. haah..suka suara dia...baru perasan diri ini sebenarnya minat Aina Abdul sejak Sumpah AJL..hahaha

      Delete
  3. akak jarang dengar lagu penyanyi baru ni, almaklum layan sinar... jarang sangat ada lagu baru kat situ, kadang-kadang ada jugak lah tp tak pernah dgr lagi lagu aina nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat radio saya belum dengar lagi lagu ni, tau sebab hot fm invite dia ke konti..haha

      Delete
  4. wahh aina abdul ada lagu baru. tak dengar lagi lagu ni.

    ReplyDelete
  5. Takde tik tok....dan tak bg anak dload apps tik tok pun... tengok pun ta buleh.
    Tp best ye lagu ni?

    ReplyDelete
  6. Setakat ni, lagu Dan suara beliau memang Ngamm.hehee

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com