Wordless Wednesday: Sarapan Pagi Malaysia




Sarapan pagi kebiasaan orang Malaysia.

Ada lagi yang lain, tapi sebab pergi makan 3 orang je kat Anjung Desa Taman Universiti Skudai, beberapa minggu lepas, tu je lah yang adoo.

Kalau tak, segala nasi lemak, nasi dagang, nasi kerabu, pulut ayam, aneka roti, lontong keluar kang. Haha, okbye!

11 comments:

  1. sarapan johor yang akak rindu, kat sini susah nak jumpa... kalau ada pun tak sesedap makan kat sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah tu...kadang2 mesti nak dekat negeri asalnya jugak kan..

      Delete
  2. kenyang sampai ke malam kalau camni

    ReplyDelete
  3. Wak hari ini sarapan nasi putih dengan lauk ikan kari dan sayur pucuk manis goreng
    Sarapan berat sebab nak nyawit.

    ReplyDelete
  4. Anjung Desa bukak lagik ka? lama sik makan di sia. :)

    ReplyDelete
  5. Sarapan kat Johor nak lagi best kena ada satay.

    ReplyDelete
  6. Sangat teringin nak makan roti canai huhuhu tapi dia keras kannnnn

    ReplyDelete
  7. Balik johor kita rindu nak makan macam-macam. Tapi tak kan nak pilih makan semua sekaligus. haritu sempat merasa lontong je. next time nak makan soto pulak kalau balik kg.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com