Happy Birthday, Husband!

Happy Birthday, Husband!

Happy Birthday, Husband! | Hari ni, tanggal 21 Januari setiap tahun, birthday encik suami ciksun. Tahun ni dah meningkat jadi 37 tahun. Ciksun ingat lagi, 10 tahun lepas, pada tarikh yang sama, ciksun kenal encik suami dari entri blog Ben Ashaari. Tak sangka, dari entri yang satu tu akhirnya Allah pertemukan ciksun dengan jodoh yang ditetapkan dalam luh mahfuz.

"Dan bagi Allah jualah segala yang ada di langit dan yang ada di bumi dan Allah sentiasa Meliputi (pengetahuanNya dan kekuasaanNya) akan tiap-tiap sesuatu." - an-Nisaa': 126.

Alhamdulillah. Alhamdulillah.

Walaupun tak dapat bersua sebab PKP, ciksun tetap tunjuk kat encik suami hadiah yang dah ditempah awal-awal dari Galeri Khat Tijarah Pintar ni. Ciksun beli frame khat bertulis jawi Selamat Hari Lahir. Nanti lepas PKP, kalau boleh rentas negeri, insya'Allah ciksun nak ke KL hantar sendiri kat beliau.

Happy Birthday, Husband!

To The Love Of My Life.
Today is your birthday.
The day you came into existence.
The day that enabled you and me to meet.
And that makes it the best day in the world 💝

Selamat hari lahir, suamiku. Semoga Allah makbulkan segala doa dan impian yang tersimpan di dalam dada, mempermudahkan segala urusan dunia dan juga akhirat abang, mendekatkan segala kebaikan yang masih jauh, menghindarkan segala kejahatan yang terang-terangan mahupun yang tersembunyi, melapangkan rezeki yang berkat sehingga merasa segala kecukupan dalam hidup dan diberi kesihatan yang berpanjangan hingga ke akhir hayat.

Ameen ameen ameen ya Allah. Terima kasih atas anugerah yang satu ini. Semoga aku juga menjadi isteri yang baik untuknya.

Post a Comment

12 Comments

  1. cantiknya frame khat ni. terkenan pulak

    ReplyDelete
  2. 15 tahun kawin rasanya baru 2 ke 3 kali MY bg hadiah harijadi kat suami. itu pun pakai duit dia gak..

    ReplyDelete
  3. SELAMAT HARI lahir, Soleh. Rupanya sehari lepas hr jadi Iman, sebab macam dah nmpk dari 2 - 3 Hari sebelum ni orang dah wish, hihi

    ReplyDelete
  4. Hepi birthday untuk suami cik Sun. Semoga cepat habis COvid dan PKP supaya boleh bagi hadiah tu

    ReplyDelete
  5. Menarik hadiah tu. Cantik tulisan khat jawi selamat hari lahir.
    Happy birthday untuk suami Ciksun.
    Semoga dipanjangkan umur dengan segala kebaikan dan dimurahkan rezeki dengan segala keberkatan. Aaminn

    ReplyDelete
  6. Wah! Ada sweet memory rupanya ye.
    Happy birthday buat insan kesayangan Ciksun.
    Moga bahagia hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  7. Hepi besday husband ciksun..moga selalu je hepi ngan ciksun....

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday utk suami cik sun...
    sy aminkan doanya...

    ReplyDelete
  9. Sweetnyeee. Happy belated birthday.

    ReplyDelete
  10. Selamat hari lahir En Soleh.. moga dipanjangkan umur dan sihat selalu..

    ReplyDelete
  11. Amin doanya.. Moga dimakbulkan segala doa dan harapan pada 2021 ni.. AMIN.
    You are his best wife kak. I trust youuuu.. Hihii

    ReplyDelete
  12. Oh, begitu ceritanya tek.. kenal dr blog BA.. hehehe... anyway, happy belated birthday untuk encik husband ktk cik sun.. semoga boleh rentas negeri dan celebrate sama x lmk gik

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com