Ticker

6/recent/ticker-posts

Wordless Wednesday: Celebrate Birthday Nada

Celebrate Birthday Nada

Celebrate Birthday Nada

Celebrate Birthday Nada

Celebrate Birthday Nada

18 Januari 2021.
Sambut birthday housemate ciksun dengan housemates yang lain.

Menu utama oden a.k.a steamboat.
Ciksun beli semua bahan frozen tu dekat Frozen Mart Taman Suria, Johor Bahru.
Best jugak, banyak pilihan.

Pes oden beli dekat Maslee, jenama Deeroi.
Ciksun tambah 1 sudu pes tomyam gak bila dah campur dengan air.

Menu sampingan mille crepe cakes dari MACO CAFE dan Daging Harimau Menangis tak ingat dari mana, dak Nani yang beli kat office dia. Sedap jugak, semua sedap. Alhamdulillah.

Air berkarbonat semua tu Nada yang beli. Haha, birthday girl teringin agaknya.

Celebrate Birthday Nada

Esoknya sarapan buat Oden Maggi 🤣

Post a Comment

12 Comments

  1. sedap nya makan oden time sejuk2 hehehe...
    ni makan kat rumah lagi puas hati.. bole ulang kali tambah hahaha

    ReplyDelete
  2. Meraikan ulangtarikh kelahiran nikmat. makan ramai-ramai pun nikmat. Maka berganda-gandalah nikmat. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday kak Nada!!! Moga sihat selallu, diberkati Allah dan dimakbulkan segala doa...Amin..Kirim salam eh....

    Ui, Menangis x makan daging harimau menangisss.. Keh3

    ReplyDelete
  4. Happy birthday untuk housemate CikSun, Nada!
    Semoga dipanjangkan usia dengan segala kebaikan dan dimurahkan rezeki dengan segala keberkatan. Aaminnn

    Sedap tu buat steamboat.

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Nadda.. dapnyaaa kek tu... tapi oppsss cut sugar..

    ReplyDelete
  6. happy birthday to nada. sedapnya menu. kreatif la kek tu

    ReplyDelete
  7. ok..nak cari juga pes oden tu. happy birthday nada...

    ReplyDelete
  8. Meriahnya. macam-macam menu. Lama tak makan oden. Nak buat tapi tak ramai orang rumah ni.

    ReplyDelete
  9. daging harimau menangis yg viral tu ke? hehehehehe

    ReplyDelete
  10. Bestnya dapat makan kek banyak flavor macam tu dengan odennya lagi. Happy Birthday Nada, may Allah bless you :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com