Ticker

6/recent/ticker-posts

Jute Bag by KALERS, Terima Kasih Awak!

Jute Bag by KALERS, Terima Kasih Awak! | Surprise parcel lagi! Masa dapat SMS dari J&T yang menyatakan parcel dah shipped out, rasa hairan jugak. Sebab nombor tracking tu takde dalam senarai barang yang ciksun beli kat Shopee. Perghhh, kantoikan diri sendiri banyak beli barang kat Shopee 🤣

Tapi ciksun abaikan aje lah. Walau dalam kepala meneka-neka siapa pulak yang bagi ni ek. Sebab ada ramai juga yang minta alamat beberapa hari lepas. Jadi, tak dapat nak agak parcel yang sampai tu siapa pengirimnya. Masa dapat kat tangan, rasa macam nipis. Eh, ape ni ek?

Jute Bag by KALERS, Terima Kasih Awak!

Bila bukak, ohhhhh jute bag! Siap ada nama blogger ciksun: Sunah Sakura! Yeehaaa! Terus tahu siapa yang bagi. Sebab beliau ada tanya jugak beberapa hari lepas, nak beg tak? Ciksun ON aje. Orang nak bagi, kita ambikkk. Kahhh! Tapi tak sangka la cepat jugak proses dia buat tu.

Jute Bag by KALERS, Terima Kasih Awak!

Cantik tak, cantik tak? Ciksun suka! Lagi-lagi saiz dia tu, comel aje. Senang ciksun nak bawak bekal ke office pakai beg ni 🥰 Sebelum ni ada jugak beg bekal, tapi besar dari ni. Kadang-kadang pakai beg kertas yang kecik, tapi dah berapa kali pakai, lunyai jugak beg tu. Haha! Kalau beg gini tahan lama lah sikit, kannnn!

Dah ada nama, takde la boss asyik tanya, bekal siapa kat pantri tu 😜

Terima kasih awak, semoga dimurahkan lagi rezeki yang berkat untuk awak dan keluarga. Awak tahu kan, awak siapa 😘

Post a Comment

14 Comments

  1. wahhhh best nyaa.... tp yg bulus tu pulak nmpk excited dpt beg ya hahaha

    ReplyDelete
  2. cantik, siap ada model pulak ye sebelah tu heheheh

    ReplyDelete
  3. Cantik..akak pun ada satu tapi kaler merah...panjang...

    ReplyDelete
  4. kita pun ada, tapi tulis NSTP, hahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  5. Wahh cantiknya..untung dapat beg lawa ada nama lagi. Senang tak ada orang bertanya dah siapa punya bekal ye :)

    ReplyDelete
  6. waaa, syioknya dapat beg macam ni.. hehe

    ReplyDelete
  7. Cantiknya! Tulisannya sama pulak dengan header blog ciksun

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Cik Sun.. waahh seronoknya dapat hadiah... perkara mcm ni boleh menaikan semangat hidup...

    ReplyDelete
  9. Jute bag ni dah macam-macam rupa dan cantik pulak tu

    ReplyDelete
  10. Cantikkkkk! Cepat posing ngan bag bekal baru!!!!

    Psstttt: Sis Lin ke bagi?? Tibbergh.. Hahahhaahah..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com