Ticker

6/recent/ticker-posts

Beku

Beku by Elizabeth Tan & Hazama



VERSE:
Hadirmu bagai mimpi
Dilamun angan sepi
Dan bawaku melayang di awan
Hariku bermisteri,
Bila kau tiada lagi
Dan ku soal "mana kau pergi?"

PRE:
Sudah lalu waktu dulu, usah tanya lagi
Kasih kita, yang terindah kini jadi

CHORUS:
Beku, tiada lagi yang mampu
Mencairkan hati aku kerna layu jiwa
Cinta yang jauh ditinggal
Kamu, Walau membara hatiku, 
dipadamkan oleh salju
Dinginnya sembilu
Pisah bila beku

VERSE 2:
Bukan pilihan aku,
Untuk melukai mu
Dan yang salah, kau salahkan ku
Haruskah ku percaya?
Bicara yang menjelma
Dan cinta yang dihancur masa

PRE:
Sudah lalu waktu dulu, usah tanya lagi
Kasih kita, yang terindah kini jadi

CHORUS:
Beku, tiada lagi yang mampu
Mencairkan hati aku kerna layu jiwa
Cinta yang jauh ditinggal
Kamu, Walau membara hatiku, 
dipadamkan oleh salju
Dinginnya sembilu
Pisah bila beku

BRIDGE:
Hanya memori
Hanya memori
Yang menemani
Dan musim bersilih ganti
Terpakunya janji kau dan aku
kau dan aku
Walau takdir ku
Tak bersama mu
Ku kan selalu
Rasai kamu
Terbeku
Bersama ku 

CHORUS:
Beku, tiada lagi yang mampu
Mencairkan hati aku kerna layu jiwa
Cinta yang jauh ditinggal
Kamu, Walau membara hatiku, 
dipadamkan oleh salju
Dinginnya sembilu
Pisah bila beku.

Post a Comment

10 Comments

  1. mesti lagu faizal tahir buat kan.. hehe

    ReplyDelete
  2. Beku Wakkkk hujung minggu gini hahahaha

    ReplyDelete
  3. dah cair dah... panas kat pontian ni

    ReplyDelete
  4. Adeh.. Lagu dari elizabeth xpernah boring.

    ReplyDelete
  5. Best suara 2 org ni.. ciksum mama dh dpt hadiah.. tq ye

    http://www.mamapipie.com/2021/02/hadiah-top-10-commentators-2020-blog.html

    ReplyDelete
  6. baru update juga lagu ni. okaylah Lizzy nyanyi lagu ni

    ReplyDelete
  7. Kesiannya sampai jadi beku. Tunggulah sehingga boleh cair.

    ReplyDelete
  8. Tapi suara Elizabeth tan low,tak match hazama high pitch. Huhu

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com