Wordless Wednesday: Durian Crepe & Kuih Koci Durian Dapo Mokcik

Durian Crepe & Kuih Koci Durian Dapo Mokcik

Durian Crepe & Kuih Koci Durian Dapo Mokcik

Durian Crepe & Kuih Koci Durian Dapo Mokcik

Durian Crepe & Kuih Koci Durian Dapo Mokcik

Durian Crepe & Kuih Koci Durian Dapo Mokcik

Durian Crepe & Kuih Koci Durian Dapo Mokcik

Durian Crepe & Kuih Koci Durian Dapo Mokcik

Alhamdulillah sedap!
Crepe dia nipis, mudah koyak tapi ciksun suka intinya.
Rich dengan rasa durian.
Very recommended.

Kuih Koci Durian boleh tahan sedap.
Tak berasa sangat duriannya.
Jadi orang yang tak berapa gemar durian boleh telan.

Yang duduk sekitar JB, boleh order.

6 comments:

  1. Baru sembang dengan en suami, tak ke orang open cod untuk durian crepe.

    ReplyDelete
  2. Duluu lamaaa makan kocinya, lama tak order, last makan durian crepe tu je dari Mokcik ni..mmg sedapkan..

    ReplyDelete
  3. woweee..durian crepe ni isi penuh. eh ada jugak ye kuih koci durian. tak pernah jumpa lagi. Okaylah tak rasa durian sangat. light light gitu :)

    ReplyDelete
  4. Rabia tak pernah makan lagi durian crepe

    ReplyDelete
  5. Aaa terliur la tengok durian crepe, isi penuh pulak tuh..tapi kuih koci tak pernah makan lagi hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com