Meeting Progress PhD Online

Meeting Progress PhD Online | Semakin bizi ye ciksun walaupun tengah PKP ni. Sebabnya nak kena kejar deadline thesis. Now, setiap hari Khamis ada meeting progress PhD online pulak dengan supervisor and co-supervisor. Ni menaip lepas baru habis meeting.

Meeting Progress PhD Online

Serius nau muka ciksun. Haha!

Alhamdulillah. Dah mula nampak hala tuju.

Terima kasih kepada my supervisor and co-supervisor atas segala nasihat dan tunjuk ajar.

Makin slow la ciksun berblog dalam berapa bulan akan datang ni ya.

Moga cepat-cepat setel dengan cemerlang dan baik-baik semuanya.

Doakan ciksun.

I miss you all!

11 comments:

  1. Wahhh Cik Sun sambung PhD ya. Semoga dipermudahkan segala urusan Cik Sun! :)
    Saya nak sambung master pun masih berbolak balik hatinya huhuhu :')

    ReplyDelete
  2. All the best cik sun!!
    semoga penat lelah sunah menampakkan hsil yang menguntungkan...hhehe insyallah...!!
    Aja Aja Fighting...

    ReplyDelete
  3. waa... ada pokok sakura la.. kena betulk dengan sunah sakura tu...hahaha

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan semuanya. Chaiyok!

    ReplyDelete
  5. meeting progress belajar kenelah serius kan cik SUn hehehhe

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan urusan kak sun.

    ReplyDelete
  7. Semoga progress berjalan dengan lancar dan dipermudahkan urusan perjalanan PhD. Aaaminn...

    ReplyDelete
  8. Yay! Semakin success.... Good Luck cik Sun!

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com