Wordless Wednesday: Done Vaksin Sinovac 1st Dose

Wordless Wednesday: Done Vaksin Sinovac 1st Dose

Wordless Wednesday: Done Vaksin Sinovac 1st Dose

Wordless Wednesday: Done Vaksin Sinovac 1st Dose

Wordless Wednesday: Done Vaksin Sinovac 1st Dose

Wordless Wednesday: Done Vaksin Sinovac 1st Dose

Wordless Wednesday: Done Vaksin Sinovac 1st Dose

Wordless Wednesday: Done Vaksin Sinovac 1st Dose

Wordless Wednesday: Done Vaksin Sinovac 1st Dose

Wordless Wednesday: Done Vaksin Sinovac 1st Dose
Letak watermark besar-besar awal-awal sebelum scammer anti-vaxx guna ehhh

Alhamdulillah, done ambil vaksin dos pertama pada 14 Ogos yang lepas.
Ciksun dapat vaksin Sinovac-CoronaVac dekat Dewan Raya Bandar Putra, Kulai.
Jauh sikit dari rumah ciksun, ikut highway belakang rumah dalam setengah jam sampai.

Takpe lah jauh, asalkan dapat vaksinnya kan.
Proses yang sangat cepat dan sistematik.
Ciksun suka sangat!

Terima kasih sukarelawan dan frontliner yang bertugas.

Kesan lepas vaksin takde demam takde apa.
Berapa minit lepas vaksin tu, time menunggu, pening sikit je berapa saat, lepas tu hilang.
Hanya sakit pada tempat vaksin tu je beberapa hari.

Insya'Allah second dose pada 4 September ni.
Semoga baik-baik aje dan tak ada kesan sampingan yang teruk.
Ameen.

7 comments:

  1. Alhamdulillah..lega dah dapat giliran cucuk vaksin ni. Syukur proses pun cepat dan tak ada kesan teruk selepas cucuk. Semoga dipermudahkan urusan second dose nanti.

    ReplyDelete
  2. tahniah!!
    Pasni tgu dos kedua plak ye.. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah..
    Kad ko tu sekeping je ek? Senang nak laminated nanti, kad aku berlapis, so tak bolehlaa pulak nak lamited kang beso pulak nak masuk bag hahahaha

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah selamat terima dos pertama.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah! sinovac clan mcm sy.. yeaa~

    ReplyDelete
  6. Fuhyoooo.. Tahniahhhhh..Sinovac clan. Moga bebaik aje selalu... Amin!

    ReplyDelete
  7. yeay! dah cucuk. kas kit.. boleh pulang lak. Hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com