Alhamdulillah, Dah Jumpa Pengunjung ke 6,000,000

Alhamdulillah, Dah Jumpa Pengunjung ke 6,000,000 | Semalam, ciksun ada update entri tentang perjalanan blog ni menuju ke 6 juta pageviews. Ada buat giveaway kecil-kecilan untuk yang selalu datang baca. Ciksun tak war-warkan kat mana-mana pun sebab memang sasarkan kepada yang datang baca blog dengan sendirinya, tak kira lah silent reader ke atau pengomen tegar.

Kalau yang datang dan berjaya tangkap layar tu pembaca baru, memang rezeki dia lah. Pagi ni, dalam group JDT Blogger, kak Seri bagi screenshot dia tapi masa tu da terlebih 1k dari 6 juta. Ciksun pun hampir terlupa dah pasal giveaway ni. Haha! Then ciksun check email in case ada yang capture lebih awal. Oh, ada rupanya.

Alhamdulillah, Dah Jumpa Pengunjung ke 6,000,000

Tahniah blogger NA, dia dapat tepat-tepat 6,000,000 pada pukul 2.41 pagi tadi. Allahu. Tak tidur gamaknya nak amek tepat-tepat ni 😂 Alhamdulillah, terima kasih NA sebab sudi singgah ke blog ciksun yang tak seberapa ni. Bila ciksun share dalam group whatsapp JDT Blogger, ramai juga yang bagitau NA ni memang selalu jadi penangkap layar terpantas. Blog kak Seri hari tu pun NA juga yang berjaya tangkap. Hebat kan?

Ciksun dah pun reply email NA dan NA pun dah bagi details dia. Insya'Allah nanti ciksun tunaikan janji nak bagi something tu ya. Tunggu!!!

Terima kasih semua, tanpa uols, memang tak akan cecah 6,000,000 ni 💖

8 comments:

  1. Walawehhhh, Tahniahhhh Cik Sun dah 6 Jutaaaaa woiiii...! Tahniah to Blogger Cik Na... Always tangkap setepatnya.. Bolehlah lepasni serah pada Cik Na tolong tangkap PV yang kita nak. haahhaha.. Confirmmm dapat.. gitu

    ReplyDelete
  2. Wahhh nape kita x perasan.. Nape nape... Hahaha pape pun tahniah tahniah berjaya mencapai sasaran ke enam juta prngunjung hehe.. Tahniah juga buat NA sebab mmg suka btul dia tido lmbt eh semata2 nak capture nombor :p

    ReplyDelete
  3. Wowwww...kak NA memang hebat betul dapat tangkap nombor tepat pulak tu. Tak terlawan nak menangkap nombor. Tahniah untuk kak NA dan kak SK. Dua dua sama hebat tangkap nombor :)

    Tahniah juga buat CikSun blog dah 6 juta PV.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih. Jadi silent reader di sini. Baca tapi tidak komen. Hehe.

    ReplyDelete
  5. Fuh,,, dah 6 juta. jauh junior mok kejar tok. ^_^ congratz Cik Sun!

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah tahniah sis. jauh perjalanan tu nak sampai 6 juta :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com