Aisyah Buat Donat Coklat

Aisyah Buat Donat Coklat

Aisyah Buat Donat Coklat | Masa balik Shah Alam hari tu, ibu Aisyah bagi gambar dalam whatsapp group family. Kemain Aisyah seronok buat donat kat rumah masa bunda kat Port Dickson lagi. Tak tunggu bunda pun nak buat donat sama-sama. Haha!

Rupanya Aisyah dah request berminggu-minggu kat ibu dia, nak donat. Agaknya hujung minggu tu lah ibu dia baru lapang sikit nak buatkan donat untuk dia. Ciksun share aje lah gambar dia mendonat kat rumah tu ye.

Aisyah Buat Donat Coklat

Aisyah Buat Donat Coklat

Aisyah Buat Donat Coklat

Nampak nau muka bahagia dia dapat donat coklat. Ciksun sampai rumah lewat petang tu, sempat la merasa donat yang Aisyah buat dengan ibu dia ni. Eh, sedap pulak. Lembut aje donatnya walaupun dah sejuk. Adik ciksun buat dua jenis donatnya, donat coklat dengan donat sosej. Dak Sarah, adik Aisyah, kerja dia makan bahagian coklat aje. Bahagian donat yang tak kena coklat, dia letak tepi. Haha!

Aisyah Buat Donat Coklat

Sebelum pergi sekolah esoknya, diorang makan biskut teddy ni pulak. Bunda bawak balik dari camping kat Port Dickson. Ada lebihan makan-makan kat sana. Suka la budah dua ketul tu. Haishh, rindu betul dengan diorang. Bila la nak pergi Shah Alam lagi?

Post a Comment

6 Comments

  1. banyak nya hasilan donut dia....
    ini bole uyum join sekali ni :D

    ReplyDelete
  2. nampak muka bahagia dan puas hati..hehehe.

    ReplyDelete
  3. Seronoknya Aisyah dapat buat donut dengan ibu. Budak budak memang suka makan coklat, donut tinggalkan untuk kita. Dia sedap makan coklat. hihi..comel dua dua ni.

    ReplyDelete
  4. Comelnya anak-anak buah cik Sun. Meh nak sikit donut gak

    ReplyDelete
  5. So cute! Seronok mendonut ek memasinggg

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com