Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe

Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe

Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe | Musim Krismas dah tiba, macam-macam promosi dekat kafe-kafe sekitar Johor Bahru ni. Tak nak ketinggalan kannn. Termasuklah SDS Bakery & Cafe, tiap tahun tak akan missed dia punya promosi sempena Krismas. Kalau tahun-tahun dulu diorang highlight-kan menu ayam bakar, tahun ni diorang naikkan pulak pelbagai jenis kek sempena musim perayaan.

Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe

Dengar kata, dengan kek Krismas SDS ni, uols pun boleh jadi influencer. Ha gituhh sekali, boleh bayangkan tak macam mana rupa kek tu? Tak boleh ek? Ok, kalo tak boleh takpe. Nah ciksun share barang empat lima ketul kek ekslusif SDS tahun ni sempena Krismas untuk tatapan uols.

Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe

X'Mas Log Cake
Chocolate Sponge Cake with Hazelnut
and Hazelnut Chocolate Mousse
RM62 (standard size)
RM78 (royal size)

Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe

Christmas Blessing
Adorable Reindeer made of Vanilla Sponge Cake
with Oreo and Cream Cheese Mousse
RM60

Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe

Here Comes Santa
Red Velvet Cake with Cheese Mousse
and Santa in Magnificent Snowdome
RM85

Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe

Winter Holiday
Chocolate Sponge Cake
with Cookies and Cream Gelato
RM68

Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe

Chocolate House
RM60

Cantik tak? Ciksun dah cuba kebanyakan kek kat SDS, memang sedap-sedap ya terutama kek Red Velvet dengan kek coklat diorang. Jadi, kalo nak ciksun rekemen, memang ciksun suruh order X'mas Log Cake dengan Here Comes Santa tu. Tapi kalo uols nak yang lain dari yang lain, order lah Chocolate House tu, cantik dan instagrammable 🤭

Untuk tempahan kek ni, uols kena order tiga hari lebih awal sebelum pickup date. Last day untuk pickup adalah 1 Januari 2022. Kalau uols member SDS, uols akan dapat diskaun 10% untuk sebarang pembelian kek kegemaran uols. Diorang boleh buat delivery jugak tau untuk kek-kek ni, uols boleh terus Whatsapp aje untuk order kek di http://www.wasap.my/60127660589.

Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe

Selain daripada kek, diorang ada jugak Christmas donut: "Merry Christmas Tree", the shortbread cookies: "Gingerbread Man" & "White Teddy", juga "A Gift from Santa", combo of Mini Macarons, Almond Chocolate Cookies, Almond and Seeds Crisp, dan Mini Candy Cane.

Okeh, now kita share pasal menu utama diorang pulak. Tahun ni, macam tahun-tahun dulu, pun ada ayam panggang juga. Ekslusif hanya untuk Krismas, diorang punya signature, SDS "Herb Roasted Whole Chicken" dan yang terbaru "Cajun Roasted Whole Chicken" boleh didapati pada harga RM39.90++ seekor.

Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe

Ciksun dah cuba yang baru tu, ayamnya diperap menggunakan herba Cajun, dihidangkan pulak dengan dua jenis sos, rocky dan BBQ. Aisehhh, pedas jugak ye bila ciksun tuang rocky sauce tu atas hirisan ayamnya. Menggapai-gapai air panas sebab nak cepat hilangkan kepedasan tu kat lidah. Very recommended untuk uols yang suka menu pedas. Seekor ayam ni, sesuai makan 2 - 4 orang.

Tapi macam kek tadi, uols kena order awal tiga hari ya, tak kira la uols nak dine in atau takeaway, memang kena book awal tiga hari. 23 - 25 Disember 2021 je ayam-ayam ni readily available untuk dine in. Yang best nya, kalau uols beli dua ekor ayam panggang atau seekor ayam panggang + sebiji "X'mas Log Cake", uols boleh dapat RM20 discount voucher, selagi stok masih ada. Selain menu kat atas, diorang ada jugak menu Krismas lain yang available dari 3 Disember 2021 hingga 2 Januari 2022 seperti di bawah.

Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe

Ho Ho Ho Chicken
Deep Fried Chicken Whole Leg
with Crispy Onion Ring, Salad & Unique Rocky Sauce
RM22.90++

Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe

Merry Fishmas
Grilled Salmon
with Sauteed Spinach Mushroom & Mashed Potato
RM33.90++

Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe

Jingle Bell Pasta
Spaghetti Bolognese
with Smiley German Sausage
RM16.90++

Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe

Iced Blended Berries Minty Yogurt
Ice Blended Strawberry Yogurt
topped with Strawberry Cut, Whipped Cream & Mint Leaves
RM10.90++ (add-on to any Christmas meal)
RM14.90++ (a-la carte)

Iced Minty Mocha
Ice Blended Mocha
topped with Whipped Cream & Mint Leaves
RM10.90++ (add-on to any Christmas meal)
RM14.90++ (a-la carte)

Minty Mocha
Hot Mocha 
topped with Mint Leaves
RM9.90++ (add-on to any Christmas meal)
RM12.90++ (a-la carte)

Selain daripada tu, diorang ada jugak perkenalkan take-away bundle, dengan harga bermula dari RM109.80++, Sharing Box dengan ayam panggang atau "X'mas Log Cake" khas untuk pelanggan yang nak raikan perayaan bersama-sama keluarga kat rumah. Dalam Sharing Box tu ada "Korean Fried Chicken" atau "Lamb Chop with Chicken Whole Leg" sebagai pilihan menu utama, "Spaghetti Aglio Olio", "Sweet Corns", "Chicken Meatballs", "Breakfast Sausages", sayur-sayuran dan tiga jenis sos. Setiap pembelian Sharing Box ni akan membolehkan uols dapat discount voucher RM20 percuma. Make sure order tiga hari lebih awal tau!

Promosi Krismas 2021 di SDS Bakery & Cafe

Untuk pelbagai aktiviti menarik sempena musim perayaan ni, uols boleh terus belek page Facebook diorang. Siap ada LIVE stream, "Shout Your Wish" roadshow, "Christmas Guess Guess" mini game, kolaborasi dengan FANPEKKA dan banyak lagi.

Post a Comment

3 Comments

  1. Cantiknya decoration kek dia. Menu western di buat orang rasa teringin je.

    ReplyDelete
  2. decoration kek tu menarik sangat. menu-menu pon nampak sedap

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com