Wordless Wednesday: Flashback Ramadan di GBW Hotel, Johor Bahru

Wordless Wednesday: Flashback Ramadan di GBW Hotel, Johor Bahru

Flashback Ramadan di GBW Hotel, Johor Bahru

Flashback Ramadan di GBW Hotel, Johor Bahru

Flashback Ramadan di GBW Hotel, Johor Bahru

Flashback Ramadan di GBW Hotel, Johor Bahru

Flashback Ramadan di GBW Hotel, Johor Bahru

Flashback Ramadan di GBW Hotel, Johor Bahru

Flashback Ramadan di GBW Hotel, Johor Bahru

Flashback Ramadan di GBW Hotel, Johor Bahru

Flashback Ramadan di GBW Hotel, Johor Bahru

Flashback Ramadan di GBW Hotel, Johor Bahru

Flashback Ramadan di GBW Hotel, Johor Bahru.

Ni lah pertama kali hotel buat Flashback Ramadan.
Bagi menghargai pelanggan yang dah beli voucher masa bulan Ramadan yang lepas, tapi tak sempat datang berbuka puasa kat sini sebab negara kita lockdown semula, masuk PKP 3.0.
Ciksun pun tak lepaskan peluang, sebab kat sini tak pernah tak sedap!
Antara my recommended hotel untuk menu buffet yang berbaloi.

Tak sempat pergi?

Takpe, diorang ada buat jugak Christmas Eve Buffet Dinner.

Christmas Eve Buffet Dinner GBW Hotel Johor Bahru

Tempah lah sekarang selagi masih ada kekosongan ๐Ÿ’–

๐Ÿ“ž Mr. Syahmi : +6016 710 0048
๐Ÿ“ž Ms. Aiza : +6016 723 3558
๐Ÿ“ž Ms. Urfa : +6016 710 0073

Post a Comment

6 Comments

  1. Sedap-sedap semua menunya. Tu baru tengok gambar.

    ReplyDelete
  2. Bestnya semua menu..rindu plak nak makan buffet

    ReplyDelete
  3. eh eh dah nk dekat puasa ke ni??? alamaakkk......!!

    ReplyDelete
  4. ingatkan Cik Sun yang buat flashbanck berbuka di sini masa Ramadan lepas. ok gak ni, kot ada yang nak ganti puasa. hehe

    ReplyDelete
  5. Seafood dan bakar bakar tu yang sodap tu.

    ReplyDelete
  6. Wah jadi rindu puasa

    https://mpotimes.id/

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com