Ciksun Dah Start Baking Brownies Selera Sakura Balik

Ciksun Dah Start Baking Brownies Selera Sakura Balik

Ciksun Dah Start Baking Brownies Selera Sakura Balik | Sekarang ni tengah fasa buat thesis correction. Bila da selesai Viva Voce PhD tempohari, ciksun dah buka balik tempahan Selera Sakura. Buat masa ni ciksun ambil tempahan untuk classic brownies aje, tanpa hiasan customized brownies macam dulu-dulu. Sebabnya, susah nak dapat strawberry secara konsisten kalau di luar musim ni. Tak suka kalau strawberry tu tak konsisten saiz dia. Jadi ciksun stick kepada brownies klasik aje lah buat masa ni.

Ciksun Dah Start Baking Brownies Selera Sakura Balik

Ciksun Dah Start Baking Brownies Selera Sakura Balik

Ciksun Dah Start Baking Brownies Selera Sakura Balik

Ni antara tempahan yang ciksun buat dalam berapa minggu ni. Mostly dari previous customer aje, yang memang menunggu-nunggu bila ciksun nak bukak order. Alhamdulillah, bila da bukak balik order ni, diorang la yang paling awal placed orders. Terima kasih korang!

Order Kek Lapis Sarawak pulak ciksun amek yang tempah seloyang terus buat masa ni. Sebab harga barangnya agak mahal kalau beli sikit-sikit. Tak pulang modal kalo buat banyak-banyak jenis, dengan saiz yang kecik-kecik. Semalam pun ada delivery, customer tu order seloyang, tapi request untuk bahagi kek kepada dua. Macam ok pulak kalau limit kan order kepada half cake dan whole cake saje.

Tengok lah nanti macam mana. Kalau ada masa, insya'Allah.

Post a Comment

4 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com